NaslovnicaVijestiEVO ŠTO SU REKLI: Iz Liverpoola se oglasili povodom špekulacija o mogućem...

EVO ŠTO SU REKLI: Iz Liverpoola se oglasili povodom špekulacija o mogućem dolasku Adriena Rabiota!

Nakon sjajno odrađenog prelaznog roka i odličnog početka nove sezone, mnogi smatraju kako će Liverpool, uz Manchester City, biti glavni kandidat za osvajanje Premier lige ove sezone.

Liverpool ne želi Rabiota

Unatoč tome što su ovog ljeta ‘Redsi’ potrošili čak 180 miliona eura na dovođenje Alissona, Nabyja Keite, Fabinha i Xherdana Shaqirija, u proteklih nekoliko dana su se pojavile špekulacije kako već planiraju dovesti još nekoliko pojačanja sljedećeg ljeta.

[su_bet365_koeficijenti]

Ranije ovog tjedna francuski mediji su izvijestili kako su čelnici Liverpoola kontaktirali agenta zvijezde Paris Saint-Germaina Adriena Rabiota, te pokušali dogovoriti njegov dolazak. Rabiot ugovor sa ‘Parižanima’ ima do kraja sezone, nakon čega bi mogao otići sa Parka prinčeva bez ikakve odštete.

U izvješću stoji kako Klopp već duže vrijeme prati razvoj mladog francuskog veznjaka, te da je već razgovarao s njim preko telefona i pokušao ga nagovoriti na dolazak. Ipak, od toga po svemu sudeći neće biti ništa. Kako piše Liverpool Echo, čelnici engleskog velikana su iznenađeni ovim špekulacijama, te su sve to demantovali. Naime, Klopp navodno nije održao nikakav razgovor sa Rabiotom, te ne postoji interes za 23-godišnjaka u ovom trenutku.

Njemačkom stručnjaku trenutno nije potreban novi veznjak, s obzirom da ih sada ima i više nego dovoljno. Pored dolaska Nabyja Keite i Fabinha, tu su još Jordan Henderson, James Milner i Georginio Wijnaldum, te je konkurencija i više nego dobra. S druge strane, ni Adrien Rabiot vjerovatno ne bi pristao sjediti na klupi na Anfieldu.

Novi trener Paris Saint-Germaina Thomas Tuchel nedavno je dao zanimljivu izjavu povodom špekulacija o mogućem odlasku Rabiota. U intervjuu za Canal Plus je rekao: “Nisam siguran da će ostati, želio bih da ostane, ali odluka je njegova. Ima veliki potencijal i može još više napredovati. Može postati vrhunski igrač, ali mora ostati s nama.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!