NaslovnicaVijestiEvo tko će suditi utakmicu Lige prvaka između Dinama i Chelseaja

Evo tko će suditi utakmicu Lige prvaka između Dinama i Chelseaja

Rumunjski sudac Istvan Kovacs vodit će u utorak na stadionu Maksimir utakmicu 1. kola skupine E Lige prvaka između Dinama i Chelseaja.

Kovacs je u veljači 2019. sudio Dinamu kada je vodio uzvratnu utakmicu šesnaestine finala Europske lige u kojoj su Zagrepčani na Maksimiru pobijedili Viktoriju Plzen 3:0 i prošli u osminu finala.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kovacs sudi od 2007. godine, a od 2010. je na FIFA-inoj listi. Trenutno je u elitnoj skupini sudaca UEFA-e. U svibnju ove godine sudio je finale Lige konferencija između Rome i Feyenoorda, a sudjelovati će i na nadolazećem Svjetskom prvenstvu.

Sudio je hrvatskoj reprezentaciji u Gradskom vrtu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. Tada je Hrvatska s 2:1 slavila protiv Walesa.

Utakmica između Dinama i Chelseaja na rasporedu je u utorak od 18:45 sati na stadionu Maksimir.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!