NaslovnicaVijestiEvra poručio nekadašnjem saigraču: "Kad te vidim, razbit ću te"

Evra poručio nekadašnjem saigraču: “Kad te vidim, razbit ću te”

Umirovljeni francuski reprezentativac Patrice Evra poručio je nekadašnjem suigraču da će ga razbiti kada ga sretne. Razlog tome je njihova prepirka tokom meča PSG-a i Manchester Uniteda.

Meč Lige prvaka između PSG-a i Manchester Uniteda podigao je mnogo strasti. Odluka Damira Skomine koji je na temelju VAR-a dosudio najstrožiju kaznu u korist Crvenih vragova, zaratila je čak i nekadašnje saigrače.

Posebno je bio vruć odnos između Patrice Evre i Jeromea Rothena, bivših kolega iz Monaka koji su verbalno otvorili pravi rat. Rothen, sada profesionalni komentator na francuskim televizijama, optužio je Evru  za nedostatak poštovanja prema PSG zbog proslave pobjede Manchester Uniteda.

“Idi slaviti u svlačionicu Uniteda. Poštuj ljude na stadionu i ne slavi pobjedu zbog ljudi koji plaćaju ulaznice za ove utakmice”, poručio je Rothen preko media Evri te dodao: “Za Boga miloga, ne možeš to učiniti. .

Odgovor Evre bio je brz i vrlo oštar.

“Saznaš sam da je Jerome rekao neke ružne stvari o meni. Nisam vjerovao, ali onda sam vidio video zapis. Sljedeći put kad ga vidim, razbit ću ga!” – rekao je Evra i nastavio.

“Ovo nije šuplja prijetnja. Sjećam se kakav si bio dok smo igrali zajedno, obični ljigavac. Ako si dobio ocjenu 5 za nastup, a ostali igrači 7 ti si zvao novinare i žalio se.” rekao je za kraj Evra.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!