NaslovnicaVijestiFABINHO PRIZNAO: Chelsea je napravio veliku grešku u ovom ljetnom prelaznom roku!

FABINHO PRIZNAO: Chelsea je napravio veliku grešku u ovom ljetnom prelaznom roku!

Novo pojačanje Liverpoola, Brazilac Fabinho izjavio je kako su čelnici Chelseaja napravili veliku grešku dozvolivši Tiemoueu Bakayoku da ode u Milan na posudbu ranije ovog ljeta.

Chelsea napravio grešku

Bakayoko je na Stamford Bridge stigao iz Monaca prošlog ljeta za 40 miliona eura, a bivši trener ‘Plavaca’ Antonio Conte je u njemu vidio pravu zamjenu za Nemanju Matića, koji je u istom prelaznom roku otišao u Manchester United.

[su_bet365_koeficijenti]

Unatoč obećavajućem startu sezone, francuski reprezentativac je u drugom dijelu pružao očajne nastupe, a njegov tim je završio na razočaravajućem petom mjestu u Premier ligi, te neće igrati u Ligi prvaka ove sezone. 24-godišnjak je u svim takmičenjima odigrao ukupno 43 utakmice, na kojima je postigao tri gola i podijelio tri asistencije, a dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija postao je višak u veznom red londonskog kluba.

Zbog toga je bio primoran napustiti Stamford Bridge, te je otišao na jednogodišnju posudbu u redove talijanskog velikana AC Milana, čiji čelnici imaju priliku otkupiti njegov ugovor na kraju sezone. Iako se većina navijača Chelseaja slaže kako je njegov odlazak bila dobra odluka kluba, sa tim se ne slaže član velikog rivala Liverpoola Fabinho, koji je mišljenja kako će ‘Plavci’ žaliti zbog njegovog odlaska.

On je u intervjuu za Sky Sports rekao: “Mislim da se nije toliko mučio kao što svi misle. Gledao sam nekoliko njegovih utakmica i odigrao je dobro. Očito je kako je uvijek teško u prvoj sezoni u novom klubu, i nisam očekivao da će otići, ali AC Milan je dobio sjajnog igrača. Siguran sam da će pokazati svima koliko je dobar, kao što je to radio u Monacu, a zatim se vratiti u Englesku.”

Chelsea je sjajno krenuo u novu sezonu u Premier ligi pod vodstvom Sarrija, ‘Plavci’ su slavili u sve četiri utakmice, te se nalaze na vrhu tabele zajedno sa Liverpoolom i Watfordom. U sljedećem kolu, koje je na rasporedu ovog vikenda, na svom terenu će ugostiti Cardiff.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!