NaslovnicaVijestiFABINHO PRIZNAO: Evo koja zvijezda Manchester Cityja mu je preporučila da dođe...

FABINHO PRIZNAO: Evo koja zvijezda Manchester Cityja mu je preporučila da dođe u Liverpool!

Novi veznjak Liverpoola Fabinho, koji je početkom ovog ljeta stigao u Liverpool iz Monaca za 45 miliona eura, priznao je kako mu je u donošenju te odluke pomogla zvijezda Manchester Cityja i njegov bivši suigrač Bernardo Silva.

Silva rekao Fabinhu da dođe u Liverpool

Brazilac je na Anfield stigao ovog ljeta zajedno sa još nekoliko igrača, a u pitanju su Naby Keita, Alisson i Xherdan Shaqiri, za koje su čelnici Liverpoola platili ukupno čak 182 miliona eura.

[su_bet365_koeficijenti]

On je priznao kako se dvoumio između odlaska u La Ligu i Premier ligu, ali je ipak odlučio doći u, po mišljenju mnogih, najbolju ligu na svijetu. U intervjuu za Sky Sports rekao je: “Kada se pružila prilika da dođem u Liverpool, pričao sam sa trenerom, i na kraju sam donio pravu odluku. U Monacu sam proveo nekoliko godina, i vjerujem kako je bilo pravo vrijeme za promjenu. Želio sam doći u veliki klub koji ima ambiciju da se bori za titule. Dvoumio sam se između Premier lige i La Lige. Liverpool je veliki klub i, ako ovo nije najbolja liga na svijetu, onda je jedna od dvije najbolje.”

[su_bonus]

Fabinho je dodao kako je zadovoljan nastupima njegovog tima u predsezoni, kao i pobjedom u prvoj službenoj utakmici protiv West Ham Uniteda u nedjelju, kada su izabranici Jurgena Kloppa slavili visokim rezultatom 4-0: “Izgledamo vrlo snažno. Pripreme su bile sjajne i gledajući sve igrače, ne samo prvotimce, imamo odličnu ekipu. Borit ćemo se za titulu.”

24-godišnjak je također otkrio kako je ulogu u njegovom dolasku na Anfield imao i njegov prijatelj Bernardo Silva, koji nastupa za Manchester City, jednog od najvećih rivala Liverpoola u borbi za titulu: “Rekao mi je kako će mi se svidjeti Liverpool i kako je impresioniran navijačima u Engleskoj, koji dišu nogomet. Bili smo dobri prijatelji u Monacu, gdje je bio jedan od najboljih igrača. Sretan sam što je osvojio titulu prošle sezone, želim mu dosta individualnih uspjeha ove sezone, ali ne i titulu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!