NaslovnicaVijestiFELLAINI OTKRIO: Evo što je Jose Mourinho rekao u svlačionici na poluvremenu...

FELLAINI OTKRIO: Evo što je Jose Mourinho rekao u svlačionici na poluvremenu protiv Newcastle Uniteda!

Veznjak Manchester Uniteda Marouane Fellaini otkrio je što je njemu i suigračima Jose Mourinho poručio na poluvremenu jučerašnje utakmice osmog kola Premier lige protiv Newcastle Uniteda, kada su gubili rezultatom 0-2.

Poruka Mourinha u svlačionici

Gosti su poveli već u sedmoj minuti susreta, kada je gol na asistenciju Ayoze Pereza postigao Kenedy, da bi samo tri minute kasnije na 0-2 povećao Yoshinori Muto na asistenciju Jonjoa Shelveya.

[su_bet365_koeficijenti]

I dok su mnogi smatrali kako će tim Josea Mourinha upisati i četvrti poraz u sezoni, u nastavku su uspjeli preokrenuti rezultat. Prvo je u 70. minuti sjajan gol iz slobodnog udarca postigao Juan Mata, a šest minuta kasnije je izjednačio Anthony Martial. Za pobjedu i veliko slavlje na Old Traffordu u 90. minuti gol je postigao Alexis Sanchez.

Mourinho je nakon utakmice rekao: “Pojedini igrači se teško nose sa pritiskom. Bili su u panici na početku utakmice. U pojedinim trenucima sam mislio da ćemo sami sebi dati gol. Marcus Rashford je izgledao tužno na teren, Scott McTominay uplašeno, čak i stariji igrači su napravili greške koje nisu normalne. Na poluvremenu smo imali dobar razgovor. Nismo obećali da ćemo pobijediti, obećali smo da ćemo dati sve od sebe, bez ikakvog straha i pritiska, i to smo i učinili.”

Fellaini, koji je u igru ušao početkom drugog poluvremena, otkrio je što je portugaski stručnjak poručio njemu i suigračima nakon prvih 45 minuta. Naime, rekao je: “Svi su bili isfrustrirani nakon prvog poluvremena u svlačionici, ali smo se probudili u drugom poluvremenu, bili mnogo agresivniji, okomitiji, kreirali smo dosta prilika. Mourinho nam je rekao da budemo muškarci, da se ne bojimo, da izađemo i da igramo. To je upravo ono što smo i učinili u nastavku.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!