NaslovnicaVijestiFIFA razmatra eliminaciju jedne reprezentacije sa Svjetskog prvenstva

FIFA razmatra eliminaciju jedne reprezentacije sa Svjetskog prvenstva

Skandal je obilježio južnoameričke kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru nakon dojave da je jedan ekvadorski nogometaš, koji je izborio plasman na Svjetsko prvenstvo, krivotvorio dokumente te da je zapravo Kolumbijac.

Nogometni savez Čilea poslao je zahtjev FIFA-i za pokretanje istrage o plasmanu Ekvadora na Svjetsko prvenstvo.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Čileanski nogometni savez izvijestio je krovnu kuću svjetskog nogometa da je Byron Casillo zapravo rođen 1996. u Kolumbiji, a ne 1998. u Ekvadoru, kako stoji u njegovoj dokumentaciji.

Čileanci su u dva susreta s Ekvadorom osvojili samo bod, a Castillo je igrao u oba susreta. Čini se da je Eduardo Carlezzo, odvjetnik koji zastupa Čile u ovom slučaju, pronašao ključne dokaze.

Naime, FIFA-i je predao dokument od 25. studenog 1996. godine, koji je crkva ovjerila 1. lipnja ove godine, budući da se radi o krsnom listu.

U dokumentu se navodi da je Castillo rođen 25. lipnja 1996. godine u Kolumbiji. Riječ je o jednom od dva dokumenta u korist Čileanaca, a drugi je vjenčani list Castilianovih roditelja u kojem stoji da su se vjenčali u Tumacu u Kolumbiji.

Čileanci se nadaju da će FIFA kazniti Ekvadorce i dodijeliti im 6 bodova iz dvoboja s njima i tako izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo.

FIFA će odluku donijeti sutra.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!