NaslovnicaVijestiFINALE EUROPSKE LIGE: Evo u kakvim sastavima će večeras izaći Chelsea i...

FINALE EUROPSKE LIGE: Evo u kakvim sastavima će večeras izaći Chelsea i Arsenal!

Menadžer Chelseaja je u ovom trenutku u velikim problemima pred susret protiv Arsenala u finalu Europske lige.

FINALE EUROPSKE LIGE

Prije svega zbog ozljede Kanea, koji je doživio ozljedu koljena.

Pobjednik Svjetskog prvenstva se borio sa ozljedom tetive u posljednjim fazama sezone, propustivši posljednje dvije utakmice Premier lige za Plavce prije nego što se pridružio ekipi i pokupio još jedan problem.

U utorak navečer, Kante je viđen kako trenira sa Plavcima koji se aklmatizirao na Olimpijskom stadionu u Bakuu, ali Sarri još nije odlučio izbaciti svoju zvijezdu.

Kada je u utorak upitan hoće li Kante biti spreman za početak, Sarri je tužno rekao: “Ne znam.”

“U subotu je imao mali problem, vrlo mali problem sa koljenom. To zapravo nije vrlo ozbiljna ozljeda.”

Chelsea – Arsenal: Najava finala Europske lige!

“Problem je u vremenu, jer smo imali samo čeitri dana da ga pokušamo vratiti. Pokušavamo. Trenutno ne znamo. Pokušat ćemo do posljednjeg trenutka. Pokušat ćemo sutra, ali trenutno ne znamo.”

“Trenutno je 50/50. Jučer 60/40, danas 50/50. Jutros je bio malo bolje.”

“Ali smo u nevolji što se tiče veznog reda. Trenutno imamo samo tri veznjaka za tri mjesta. N’Golo Kante nam je doista važan. On je jedini obrambeni veznjak kojeg imamo. Bez N’Gola to je problem za nas.”

Menadžer Arsenala Unai Emery još uvijek nije potvrdio hoće li Petr Cech večeras zaigrati u finalu Europske lige protiv Chelseaja.

Arsenal lovi svoj prvi trofej otkako je Unai Emery preuzeo Arsenal na početku sezone, ali mora pobijediti Chelseaja u Bakuu.

Pobjeda protiv Plavaca će također osigurati nogomet u Ligi prvaka sljedeće sezone, što znači da ima dosta toga za igrati u finalnoj utkamici.

Emery mora odlučiti hoće li početi sa prvim izborom vratarom Bernd Lenom ili će dati Checu bajkovitu utakmicu protiv bivšeg kluba prije nego što se veteran povuče iz nogometa – ali čini se da menadžer Arsenala favorizira Čeha.

Govoreći u utorak na konferenciji za novinare prije utakmice, Emery je rekao: “Prvih 11 za sutra, vidjet ću sutra.”

“Cech je sjajan čovjek, veliki profesionalac, zapanjujuće je njegovo ponašanje i posljednja godina sa nama.”

“Želim snjim učiniti nešto važno u posljednjem trenutku njegove karijere, igrati ili ne igrati.”

“On zaslužuje povjerenje koje se daje u njega, njegova karijera kaže da je on džentlmen. On bi mogao započeti utakmicu, ali i ne mora, ja ću odlučiti.”

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!