NaslovnicaVijestiFINANCIJSKI FAIR PLAY: Klubovi će morati otkriti više detalja, VELIKANU prijeti suspenzija

FINANCIJSKI FAIR PLAY: Klubovi će morati otkriti više detalja, VELIKANU prijeti suspenzija

Uefin izvršni odbor na svojoj sjednici u Kijevu donio je odluku da će klubovi koji će se takmiče u Europskim kupovima u budućnosti morati otkriti financijske detalje pri dobitku pri transferima i plaćanju agenata igrača.

FINANCIJSKI FAIR PLAY

“Te su promjene vrlo važne, jer će to omogućiti transparentno poslovanje”, rekao je Andrea Traverse, glavni čovjek odbora za licenciranje klubova i financijski fair play.

Moguće kazne za PSG i Milan Uefa nije htjelakomentirati, a nije ni isključila njihovu moguću suspenziju u idućoj sezoni, što je ipak teško očeivati barem kada je u pitanju PSG. „Ne mogu komentirati slučaje kojisu u procesu, kada se sve završi objavit ćemo”, rekao je na konferenciji za novinare nakon sastanka predsjednik UEFA-e Aleksander Čeferin i ponovno je sppmenuo moguće sankcije koje bi u budućnosti mogle biti češće.

>> Već im je sudio u Europi: Mažić je svirao ovaj penal protiv Liverpoola

Milanu prijeti isključenje iz Europa lige zbog kršenja financijskih propisa u posljednjih nekoliko godina, PSG mora objasniti i opravdati skupe transfere i porijeklo novca pri transferima Neymara kojeg su platili 222 milijuna eura.

[su_champions_league_final]

Klubovi mogu kada je u pitanju financijski fair play za razdoblje od tri godine 2017/18 dopustiti gubitak u ukupnom iznosu od 30 milijuna eura, ako taj gubitak pokriju financeri kluba.

Kao daljnje mjere, klubovi moraju uvesti određene pokazatelje koji su učinkovitiji nego prije i koji će pokazati lošu financijsku poziciju. Osim toga, mladi igrači trebaju biti bolje zaštićeni nego što je to slučaj dana, složili su se delegati UEFA-e u Kijevu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Jedan od najboljih napadača u Europi na meti Bayerna i Borussije....

0
Napadač Stuttgarta, Serhou Guirassy, postao je predmet žestokog interesa minhenskog Bayerna i dortmundske Borussije, kako izvještava ugledni njemački list Bild. Ova dva velikana njemačkog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!