NaslovnicaVijestiFlorentin Pogba: Paul može samo u ova dva kluba!

Florentin Pogba: Paul može samo u ova dva kluba!

Brat Paula Pogbe, Florentin, izjavio je kako posto samo dva kluba u koje njegov brat može da ode, kada napusti Manchester United.

Paul Pogba napustit će Manchester United samo ukoliko dobije ponudu iz Barcelone ili Real Madrida, tvrdi njegov brat Florentin.

Priče o odlasku 25-godišnjeg Francuza nisu jenjavale dok je na klupi Crvenih vragova bio Jose Mourinho. Govorilo se da bi Pogba mogao da se vrati u Juventus, te da ima još zainteresovanih europskih klubova.

Ipak, od dolaska Solskjaera, vezni nogometaš se značajno popravio, pa je u posjlednjih sedam utakmica dao pet golova, uz četiri asistencije.

“Odlazak Mourinha je bio ključ”, rekao je Florentin. “Nije bio sretan i to je bilo svima jasno. Sada je sve mnogo bolje”, dodao je.

Iako je Paul nedavno od kluba tražio novi ugovor, prema kojem bi zarađivao više od dosadašnjih 330.000 eura sedmično, njegov odlazak se i dalje ne otpisuje.

“Kada moj brat napusti Manchester United, postoje samo tri kluba u koja može da ode, a to su City, Real Madrid ili Barcelona. Sigurno je da neće izabrati City, tako da je Španjolska sljedeća”, riješio je dileme Florentin.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!