NaslovnicaVijestiFootball leaks: Transfer Mbappea su pratili navjerovatni zahtijevi!

Football leaks: Transfer Mbappea su pratili navjerovatni zahtijevi!

Kylian Mbappe je dječak čiji uspon je bio nevjerovatno brz te zbog toga njegova karijera praktički sadrži elemente bajke. Ipak u pozadini svega postoje i mnoge tame strane koje su otkrivene u podacima Football leaksa.

Iz Football leaksa su napravili ogromnu mrlju na mladoj i gotovo magičnoj karijeri mladog francuskog nogometaša Kylian Mbappea. Dokumenti pokazuju da je transfer igrača iz Monaca u PSG 2017. godine nije bio čist. Poznato je da je Monako (zajedno s igračem) odbio čak i Real Madrid.

Dokumenti Football Leaksa otkrivaju da je Mbappe od PSG-a tražio najveću plaću u timu u slučaju da osvoji Zlatnu loptu. U ovom slučaju bi primio čak 30 milijuna eura godišnje. Klub ga je uvjerio da će umjesto toga dobiti jednokratnu nagradu od 500.000 eura, ako ikada osvoji nagradu.

>> SOLSKJAER OTKRIO: Evo što je legendarni Ferguson dozvoljavao samo Ronaldu i nikome više!

PSG je također odbacio želju igrača da dobije bonus u slučaju da UEFA isključi PSG iz Lige prvaka zbog kršenja financijskog fair playa. PSG je također odbio želju igrača da godišnje dobije 50 sati korištenje privatnog zrakoplova. Umjesto toga, klub je pristao platiti mjesečnu naknadu od 30.000 eura, čime Mbappe pokriva troškove kirije, poslužitelja i osobnog čuvara.

Mbappe je potpisao petogodišnji ugovor,prema kojem dobija 10 milijuna eura godišnje (neto) a dobio je i bonus od pet milijuna eura kada je potpisao ugovor.

Još šokantnija je činjenica da je prijenosom poznati portugalski agent Jorge Mendes zaradio novac. Podaci pokazuju kako je Mendes dobio pet posto odštete, devet milijuna eura, ali nije poznato zašto. Vjerojatno zato što je pomogao Monaku u transferu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!