NaslovnicaVijesti(FOTO) Marcos Llorente podijelio sliku svog psa koji se zove 'Anfield'

(FOTO) Marcos Llorente podijelio sliku svog psa koji se zove ‘Anfield’

Zvijezda Atletico Madrida Marcos Llorente podijelio je fotografiju svog psa zvanog ‘Anfield’ u svojoj Instagram priči, veznjak je bio Atleticov heroj u osmini finala Lige prvaka protiv Liverpoola.

Marcos Llorente podijelio

Gini Wijnaldum poništio je vodstvo Atletica s jednim golom da bi u drugoj utakmici otišli na produžetke.

Roberto Firmino je tada doveo Redse u vodstvo, Llorente sigurno nije bio pod utjecajem teške atmosfere na Anfieldu dok je sišao sa klupe i postigao presudna dva gola za španjolske divove.

Bivša zvijezda Chelseaja, Alvaro Morata postiže posljednji gol za Atletico za ukupnu pobjedu od 4-2 protiv ekipe Diega Simeonea.

Llorente je objavio fotografiju svog psa kako gleda na prozor na svoju Instagram priču sa tekstom “Anfield gleda kako svijet prolazi…”

25-godišnjak to zasigurno vidi kao najveće dostignuće u svojoj profesionalnoj karijeri do sada.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!