NaslovnicaVijestiFRANK LAMPARD DOBIO 150 MILIJUNA FUNTI ZA TRANSFERE: Ovih pet igrača će...

FRANK LAMPARD DOBIO 150 MILIJUNA FUNTI ZA TRANSFERE: Ovih pet igrača će pokušati dovesti ovog siječnja!

Chelsea će navodno dodijeliti Franku Lampardu 150 milijuna funti za prijelazni rok u siječnju kako bi ojačao svoj sastav.

FRANK LAMPARD DOBIO

Plavci su smanjili zabranu transfera prošle godine, te je ukinuta, pa su ovog mjeseca slobodni dovesti nove igrače kako bi se aktualna momčad povećala.

Lampard je nakon 21 utakmice klub doveo do četvrtog mjesta na tabeli Premier lige, dok su i oni napredovali u nokaut fazu Lige prvaka.

Zauzvrat, kako bi se na tome mogla dodati kvaliteta koja bi im omogućila pravovremeni poticaj za drugu polovicu sezone, moglo bi to biti sjajno vrijeme za dovođenje novih pojačanja.

Kako izvještava The Sun, sugerira se da će Chelsea dati Lampardu transferni proračun u iznosu od 150 milijuna funti za siječanj, a u izvješću se posebno spominje pet imena.

Kako se navodi, Jadon Sancho, Wilfried Zaha, Timo Werner, Fyodor Chalov i Ben Chilwell nalaze se na transfer listi Chelseaja, pa ostaje da se vidi hoće li se poslati ponude za njih u narednim tjednima.

Sa samo dvije pobjede u posljednjih pet ligaških utakmica, postoje znakovi da bi Plavci mogli malo zaostajati, a nedosljednost je očekivan problem s tako mladom ekipom.

Imajući to u vidu, dovođenje pojačanja mogao bi biti razuman potez ovog mjeseca, mada uz sva spomenuta imena koja trenutno igraju ključne uloge za svoje klubove, teško je vidjeti kako je iko od njih otvoren za raspravu o transferu sredinom sezone.

Najnovije vijesti

Nakon pobjede Dinama na Rujevici, kladionice izbacile nove koeficijente za HNL

0
U sinoćnjem derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, Dinamo je izašao kao pobjednik protiv Rijeke rezultatom 2:1. Golove su postigli Brune Petković i Arber Hoxha,...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!