NaslovnicaVijestiFRANK LAMPARD OBORIO REKORD: Uradio je nešto što niti jedan menadžer Chelseaja...

FRANK LAMPARD OBORIO REKORD: Uradio je nešto što niti jedan menadžer Chelseaja nije uradio u 31 godini!

Menadžer Chelseaja Frank Lampard pretrpio je poraz na domaćem terenu ovog tjedna, nakon što je njegova momčad izgubila od Valencije u Ligi prvaka prije jučerašnjeg poraza od Liverpoola.

FRANK LAMPARD OBORIO

Bivši veznjak Plavaca je još uvijek legenda na Stamford Bridgeu, ali sigurno se muči u menadžerskoj karijeri nakon lošeg početka sezone.

Nažalost za Lamparda, on je sada izjednačio neželjeni rekord, jer njegova momčad još uvijek nije dobila domaću utakmicu otkako je on došao – trka koja se proteže na četiri meča.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Liga petica! 


Chelsea je remizirao protiv Leicester Cityja i Sheffiled Uniteda prije poraza od Valencije i Liverpoola, a to znači da je Lampard sada prvi menadžer CFC-a u 31 godini koji nije uspio pobijediti niti jednu od svoje prethodne četiri utakmice na domaćem terenu.

Prema objavi na Twitteru iz Gracenotea, Bobby Campbell je posljednji Chelseajev menadžer koji je na domaćem terenu krenuo tako loše, sve se to dogodilo davne 1988. godine.

Navijači velikana zapadnog LOndona zasigurno će se nadati da će Lampard preokrenuti stvari, s tim da je njegovo imenovanje kao trenera Chelseaja uvijek bilo rizično.

Bivši engleski internacionalac nije najistaknutiji kandidat, ali čini se da se založio za promjenu stila kluba, gdje želi izgraditi ekipu oko igrača iz akademije.

I dalje ostaje da se vidi koliko će vremena dobiti Lampard ako se stvari uskoro ne poboljšaju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!