NaslovnicaVijestiFrank Lampard otkrio jedini 'problem' koji je imao sa N'Golom Kanteom u...

Frank Lampard otkrio jedini ‘problem’ koji je imao sa N’Golom Kanteom u Chelseaju!

Frank Lampard je rekao da je imao samo jedan problem sa N’Golom Kanteom dok je bio menadžer Chelseaja.

Frank Lampard otkrio

Lampard je otpušten u siječnju nakon što je vodio klub samo jednu i pol sezonu.

Od Lampardova odlaska, Tuchel je preuzeo Chelsea i Kanteova forma se poboljšala, što im je značajno pomoglo u osvajanju Lige prvaka.

Tijekom uzbudljivog remija Francuske sa Portugalom u srijedu, bivši menadžer Chelseaja je rekao da je veznjak nevjerojatan.

Lampard je objasnio: “Problem koji sam kod njega našao više od svega bio je u pokušaju da ga sačuvam na treningu, jer svaki dan kad treniraš i pustiš ga s povodca, on daje sve od sebe, što dovodi do ozljeda. Takav je bio u svemu što radi.”

Lampard je objasnio kako je smatrao da je Kanteova najbolja pozicija u ofanzivnom dijelu veznog reda, što je izazivalo rasprave među stručnjacima i navijačima.

“Kad sam stigao u Chelsea, nekoliko sezona je tako redovno igrao i svi su se oslanjali na njega. Nakon toga je imao ozljedu koja ga je ostavila van terena u mojoj prvoj sezoni i zaista nam je mnogo nedostajao”, rekao je Lampard.

“N’Golo Kante vam ozbiljno nedostaje u velikim utakmicama, jer je takav igrač. Nitko neće htjeti igrati protiv njega zbog atributa koje ima.”

“U tim velikim utakmicama i finalima igrači poput N’Goloa su jednostavno neprocjenjivi.”

Kante je već pokazao svoju važnost na Europskom prvenstvu igrajući presudnu ulogu u kvalificiranju Francuske u osminu finala.

“Glavni razlog zašto je toliko dobar da je najbolji na svijetu u tome što je destruktor. Kad kažem destruktor, govorim o osvajanju lopte. Vraćati loptu svojim iščekivanjem, brzinom glavni je atribut za mene.”

“Staromodni igrač veznog reda. Makelele je bio isti igrač prije nekoliko godina za Chelsea.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!