NaslovnicaVijestiFrank Lampard pronašao rješenje za obrambene probleme: Stiže branič iz Bundeslige!

Frank Lampard pronašao rješenje za obrambene probleme: Stiže branič iz Bundeslige!

Chelsea je imao dobru sezonu koja bi se ipak mogla pretvoriti u odličnu ako osvoje FA kup.

Frank Lampard pronašao

Mjesto među četiri najbolja tima znači da je Frank Lampard ostvario svoj najveći cilj, a trofej bi mogao služiti za samopouzdanje pred novu sezonu.

Plavci su već doveli Hakima Ziyecha i Tima Wernera, a još im predstoji da pojačaju svoju obranu koja je bila vrlo slaba ove sezone.

Izgleda da je klub više nego spreman krenuti po nova pojačanja ovog lejta, a obrambena pojačanja su i dalje na popisu želja.

Ben Chilwell će ovog tjedna tražiti od svog kluba daga stave na transfer listu, jer želi otići u Chelsea. Engleski internacionalac je viđen kao pojačanje broj jedan kojeg Lampard želi dovesti u obrani, ali će ga morati masno platiti.

Chelsea je pojačanje u centru obrane našao u Njemačkoj Bundesligi. Kicker povezuje Plavce sa braničem Borussije M’gladbach Matthiasom Ginterom, nakon što je u izvrsnoj formi ove sezone, gdje je pomogao svojoj ekipi da obezbjedi nogomet u Ligi prvaka.

Borussia ga ne želi prodati, ali Inter i Atletico Madrid su također zainteresirani.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!