NaslovnicaVijestiFRANK LAMPARD RAZGOVARAO SA PRVIM POJAČANJEM CHELSEAJA NAKON ZABRANE: Stiže iz Bundeslige,...

FRANK LAMPARD RAZGOVARAO SA PRVIM POJAČANJEM CHELSEAJA NAKON ZABRANE: Stiže iz Bundeslige, a platit će ga 120 milijuna eura!

Menadžer Chelseaja Frank Lampard navodno je već razgovarao sa krilnim igračem Borussije Dortmund Jadonom Sanchom o prelasku u klub iz zapadnog Londona.

FRANK LAMPARD RAZGOVARAO

Prema pisanju Don Balona, Plavci pripremaju ponudu za Dortmund u iznosu od 120 milijuna eura za Sancha, koji je, čini se, postao prioritetna meta za Lamparda.

Sancho je blistao u Bundesligi, pokazavši da je jedan od najuzbudljivijih mladih igrača u svjetskom nogometu nakon preseljenja u Njemačku.

Engleski internacionalac je počeo u Manchester Cityju prije nego što je otišao u Dortmund i nastavio svoju karijeru, ali ima smisla da bi se sada mogao vratiti u Premier ligu.

Chelsea će se sigurno boriti za njega, stim da Lampardu nedostaje mogućnosti nakon prodaje Eden Hazarda Real Madridu.

Chelsea je tada bio pod zabranom transfera, tako da nije mogao potpisati zamjenu za Belgijanca, ali Sancho izgleda savršeno odgovara tom računu i za ono što je potrebno klubu u tom području.

Nedavno je i sam Lampard nagovijestio da će to biti vrsta pojačanja koju će tražiti u skorijoj budunosti.

“Mislim da će biti fluidno i od sada će se voditi rasprave o tome gdje se možemo ojačati”, rekao je Lampard.

“Naravno, odlaskom Edena izgubili smo mnogo golova i kreacije na toj poziciji.”

“Danas smo propustili neke šanse i možemo krenuti da se pojačavamo na tim pozicijama, kako bi stvorili što veću konkurenciju.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!