NaslovnicaVijestiFrank Lampardu ponuđene tri pozicije u Chelseaju

Frank Lampardu ponuđene tri pozicije u Chelseaju

Frank Lampardu ponuđene tri pozicije u Chelseaju. Frank Lampard će napustiti New York sljedećeg mjeseca, nakon što je bio ključni igrač u klubu iz MLS-a.

Frank Lampardu ponuđene

38-godišnjak je postigao prvi hat-trick za NYCFC protiv Colorado Rapidsa u srpnju, pomažući klubu da ide u doigravanje po prvi put, ali u Chelseaju leži istinski status legende ovog veznjaka.

Sa 211 golova u Chelseaju u njegovo ime, Lampard je najbolji strijelac svih vremena, gdje je pomogao Plavcima da osigraju svoju prvu premierligašku titulu – u 2005. godini.

[su_euro_soccer_bonus]

Ali, legenda je pomogla Chelseaju da osigura još dva naslova prvaka, na vrhu svega toga krunu Lige prvaka i Europske lige, četiri FA kupa, dva Liga kupa i Community Shield dva puta.

No, njegova budućnost je sada neizvjesna, a ukoliko okači svoje kopačke o klin, Chelsea je navodno spreman ponuditi legendi tri različite uloge na Stamford Bridgeu.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

Lampard je prošlog mjeseca otkrio da je zainteresovan za posao trenera i da će mu to biti sljedeća zanimacija, i to je jedna od tri pozicije koje mu klub želi ponuditi, a druge dvije su da bude ambasador ili mentor u Chelseaju.

Plavci žele usluge Lamparda, kako bi se izbjeglo da ode u neki drugi klub, iako 38-godišnjak tek treba da najavi da odlazi u mirovinu.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!