NaslovnicaVijestiFred konačno potvrdio: U pregovorima sam sa tim europskim velikanom!

Fred konačno potvrdio: U pregovorima sam sa tim europskim velikanom!

Veznjak Shakhtar Donetska i reprezentativac Brazila Fred izjavio je kako je trenutno u potpunosti fokusiran na predstojeće Svjetsko prvenstvo, nakon što se našao na listi od 23 igrača koje je izbornik Tite pozvao u Rusiju, ali je i priznao kako je u pregovorima sa jednim europskim velikanom.

Fred u pregovorima sa Unitedom

Naime, u pitanju je Manchester United, koji se već nekoliko mjeseci povezuje sa dovođenjem 25-godišnjaka.

[su_champions_league_final]

Fred je priznao kako njegovi predstavnici, uključujući i bivšeg veznjaka Arsenala Gilberta Silvu, pregovaraju sa čelnicima kluba sa Old Trafforda: “Pregovori su u naprednoj fazi još od januara. Ubrzo nakon što su se pojavile špekulacije, i City i United su stupili u kontakt sa Shakhtarom i mojim agentom, te započeli razgovore oko mogućeg transfera. Ako ne griješim, dobili smo odličnu ponudu od strane Uniteda, ali sam trenutno fokusiran samo na Svjetsko prvenstvo. Moji agenti, predvođeni Gilbertom Silvom, brinu o tome. On je vrlo smiren momak i dajem mu svu slobodu da donese odluku o mojoj budućnosti, jer mu vjerujem.”

[su_champions_league_final]

Fred je prema pisanju engleskih medija bio velika želja trenera ‘Građana’ Pepa Guardiole, koji je u njemu vidio dostojnog nasljednika za Fernandinha, ali čelnici novog engleskog prvaka su odustali od njega i u posljednjih nekoliko dana su krenuli po drugog Brazilca i zvijezdu Napolija Jorginha. S druge strane, dovođenje novog veznjaka je prioritet i Joseu Mourinhu, s obzirom da je Michael Carrick završio svoju karijeru.

25-godišnji veznjak dodaje kako je sretan što ga dva tako velika trenera kao što su Guardiola i Mourinho žele u svojim timovima: “Čast mi je što sam na radaru tako velikih trenera. Mislim da sam svestran igrač i da mogu igrati na više pozicija u veznom redu, a to je ono što je nekim trenerima potrebno.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!