SJAJNE PARTIJE U BRAZILU: Gabigol se u velikom stilu vraća u Evropu i seli se u Englesku?!

Povremeni brazilski reprezentativac Gabriel Barbosa iza sebe ima izvrsnu sezonu na posudbi u Santosu, nakon koje su interesi u Europi zaa njega opet počeli rasti. Član engleske Premier lige pokazao je zanimanje za njegove usluge.

Brazilski napadač Gabriel Barbosa, nakon što nije uspio u Interu i Benfici u svojoj domovini, ponovno je pronašao mir i obnovio sjajni talent koji nikada nije dolazio u pitanje. U ovoj sezoni igrao je kao posuđen član Intera u Santosu koji je ujedno i bio njegov prvi profesionalni klub u karijeri. Sezonu je završio kao prvi strijelac brazilskog prvenstva s 18 golova.

IVAN RAKITIĆ KONAČNO OTKRIO: Evo gdje bi mogao nastaviti svoju karijeru!

“Gabigol” je pokazao da ga neuspješne avanture u Milanu i Lisabonu nisu depreminirale, a sa uspješnom sezonom u Brazilu privukao je interes europskih klubova koji su spremni dati novu priliku tek 22-godišnjem Brazilcu.

Talijanski portal Tuttomercatoweb izvještava da je posebno za njega zagrizao engleski Everton, koji je pod vodstvom portugalskog trenera Marca Silva s igračima kao što su Richarlison i Bernard sve više i više počinje da liči na brazilsku koloniju.

Gabigol je još uvijek formalno član Intera, ali pomenuti portal tvrdi da bi ga iz Intera pustili već u januaru ali uz pristojnu odštetu.