NaslovnicaVijestiGabriel Jesus poslao upozorenje za sve klubove iz Premier lige

Gabriel Jesus poslao upozorenje za sve klubove iz Premier lige

Gabriel Jesus je upozorio sve klubove u Premier ligi da Manchester City nema namjeru da uspori i olakša svojim protivnicima ovu sezonu.

Gabriel Jesus poslao upozorenje

Lideri Premier lige su u najboljoj mogućoj formi, dok su u subotu priredili spektakl na Etihadu protiv Tottenhama kojeg su pobijedili sa 4-1, kako bi svoj pobjednički niz produžili na 16 utakmica.

City je u ovu utakmicu ušao sa 11 bodova vodstva na vrhu tabele i u takvoj formi oni izgledaju nezaustavljivo, ali napadač Jesus insistira da se nitko u momčadi ne zanosi ovim rekordom.

“Ovo je jedan od naših najboljih nastupa ove sezone, protiv stvarno dobrog protivnika koji ima sjajne igrače.”

“Pa bravo za nas, ne samo zbog rezultata, već i načina na koji smo pobijedili Tottenhama. Rezultat je mogao biti još veći.”

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Naš tim odlično igra, ali postoje i drugi klubovi koji rade isto. Ne možemo smatrati da smo nepobjedivi i moramo držati koncentraciju utakmicu po utakmicu.”

Spursi su pokušavali da nadigraju Cityja sa njihovom presing igrom, ali im se to obilo o glavu i domaćini su uskoro vodili.

Ilkay Gundogan je doveo City u vodstvo u 14 minuti, da bi zatim De Bruyne do 70 minute povećao vodstvo na 2-0. U 75. minuti je Gabriel Jesus promašio penal, no Sterling je zabio još dva do kraja utakmice što je dovelo Cityja u vodstvo od 4-0.

Christian Eriksen je postigao utješni gol u 93. minuti susreta za Spurse i njihovi navijači su otišli kući pognute glave.

“Samo je šteta što smo primili gol”, rekao je De Bruyne, koji je bio izvanredan tijekom utakmice. “Bio je to glup gol, ali mislim da smo odigrali jako dobro.”

[su_live_koeficijenti]

“Htjeli smo pobijediti utakmicu, pokazali smo da smo zaslužili pobjoedu. Moramo nastaviti.”

Bilo je nekoliko trenutaka kontraverzi kada su Kane i Dele Ally dobili žute kartone za startove nad Sterlingom i De Bruyneom.

De Bruyne je bio u očiglednim bolovima, ali nije htio praviti veliku frku oko toga.

“U to vrijeme je malo boljelo, ali to izgleda mnogo gore u brzini. To je nogomet. To će se događati više puta.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

UEFA uvela novo pravilo: Povećali broj igrača koji svaka reprezentacija može...

0
UEFA je odlučila proširiti broj igrača u nacionalnim timovima za Europsko prvenstvo u Njemačkoj s dosadašnjih 23 na 26. Ova promjena omogućava izbornicima da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!