NaslovnicaVijestiGareth Bale na izlaznim vratima: Real Madrid pronašao zamjenu u Liverpoolu -...

Gareth Bale na izlaznim vratima: Real Madrid pronašao zamjenu u Liverpoolu – koštat će ih 126 milijuna funti!

Teško je zamisliti da bi bilo koji igrač Liverpoola želio napustiti klub u ovom trenutku, ali moguće je da će osjetiti poterbu za novim izazovom.

Real Madrid pronašao zamjenu

Ako Jurgen Klopp može voditi svoj tim do pobjede u Premier ligi, te također do slave u Ligi prvaka drugu sezonu zaredom, onda nema mnogo toga što bi oni mogli ostvariti u drugim klubovima, a što nisu u Liverpoolu.

Na neki način bi moglo biti zanimljivo vidjeti kako neki igrači nastupaju u drugim klubovima. Postoji osjećaj da se tim i igrači vrlo dobro slažu i razumiju, čime izvlače sve ono najbolje jedni iz drugih.

Express je izvijestio o mogućem pristupu Real Madrida u potpisivanju Mohamed Salaha, ali to može ovisiti o tome da li će Gareth Bale napustiti klub iz Španjolske.

Španjolski El Desmaraque navodi kako se Real Madrid želi riješiti Gareth Balea, a Salaha vide kao zamjenu. Pretpostavlja se da bi on koštao oko 126 milijuna funti, ali nije jasno hoće li ga Liverpool prodati.

Jedan od najvećih problema sa prodajom igrača za ogroman novac jeste da to zna svaki klub i pokušavat će naduvati cijenu za moguću zamjenu, tako da bi Liverpool mogao prvo naći zamjenu za njega.

Vidjeli smo da Real Madrid ima tendenciju da na transfer tržištu sve ide po njihovom, pa bi ovo ljeto zbog toga moglo biti zanimljivo.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!