NaslovnicaVijestiGasperini otkrio zbog čega njegova ekipa postiže dosta golova i što očekuje...

Gasperini otkrio zbog čega njegova ekipa postiže dosta golova i što očekuje od utakmice sa PSG-om

Atalanta je nogometno čudo, najsimpatičniji europski klub u prošloj utakmici pregazio je Bresciju 6-2 i tako ponovo zauzeli drugo mjesto na tablici Serie A. Najbolji igrač bio je hrvatski nogometaš Mario Pašalić koji je zabio hat-trick, a po još jedan pogodak dodali su još de Roon, Malinovsky i Duvan Zapata.

Gian Piero Gasperini, tvorac nogometnog čuda u intervju za talijanski Sky Sport pokušao je novinarima objasniti zbog čega njegova ekipa postiže veliki broj pogodaka na utakmicama. Nakon što je novinar iznio Gasperiniju podatak da nitko još od 1958. godine nije postigao 93 gola u 33 odigrana gola, Gasperini je skromno odgovorio.

“Lijepo je, zar ne? Puno je to pogodaka. Postigli smo dosta i prošle sezone, ali ova je još bolja. Imali smo neke festivale golova i ove sezone, ali mi to ne radimo da ponizimo protivnika već da uvježbamo neke poteze i posložimo neke taktičke stvari. To i jeste ono što donosi golove.”, riječi su talijanskog stručnjaka.

Sljedeća utakmica koju Atalantu čeka u Europi je okršaj sa Paris Saint-Gerimainom u četvrtfinalu ovosezonske Lige prvaka.

“Nikad nismo sezonu počeli u ovako dobrom položaju, ali ovo je sad već druga sezona da se nalazimo u top četiri. Igranje Europa lige i Lige prvaka pomoglo nam je da sazremo i naučimo se na sasvim drugu razinu nogometa”, rekao je Gasperini pa dodao:

“Sve ovo je priprema za PSG. Naravno, želimo se do samog kraja boriti i za Serie A. Mislim da je najbolji način za to, s obzirom na to da se Liga prvaka igra u kolovozu, taj da idemo maksimalno u ligi. Drugo i treće mjesto su ciljevi, ali kad smo već tu, možemo probati i više.”

Na pitanje novinara što očekuje od utakmice sa Parižanima i trebaju li se Neymar i Mbappe bojati Atalante, Gasperini je rekao.

“Nisam još proučavao Neymara i Kyliana Mbappéa, ali oni su dva najbolja igrača na svijetu. Ne znam što će biti, ali znam da utakmica sigurno neće završiti 0:0.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!