NaslovnicaVijestiGazzetta: Druga epizoda Ibrahimovića u Milanu već završena, evo gdje bi napadač...

Gazzetta: Druga epizoda Ibrahimovića u Milanu već završena, evo gdje bi napadač mogao nastaviti karijeru

Zlatan Ibrahimović zbog velikih promjena koje su se dogodile u AC Milanu ozbiljno razmišlja da već napusti klub iz Lombardije. Iz La Gazzette dello Sport toliko su uvjereni u to da će Ibra napustiti Milan da su mu posvetili kompletnu naslovnicu gdje stoji “Ibra, bye bye”.

Ibrahimović nakon poraza u derbiju

Talijanski mediji danas šire priču koja orginalno potječe iz sportskog dnevnika La Gazzetta dello Sport. Na naslovnici jednog od najistaknutijih i najčitanijih sportskih medija u Europi našao se Zlatan Ibrahimović, sa nagovještajem da se švedski veteran nakon završetka sezone oprašta od Rossonera.

Transfer glasine: PSG i Barca prave veliku trampu igrača, Bayern odustaje od Sanea i okreće se drugom igraču, United kupuje u Parizu?

Ibrahimovića, koji već ima 38 godina, više se ne vidi u AC Milanu. Bar ne u ovom AC Milanu, u kojem glavnu riječ vodi izvršni direktor Ivan Gazidis. Potonji je otpustio sportskog direktora Zvonimira Bobana, s kojim je Ibrahimović bio u bliskoj vezi. Odlazak Paola Maldinija također visi u zraku.

Ibrahimoviću se sve ovo ne sviđa, te s toga želi okončati svoju drugu epizodu u klubu. Ovim odlaskom iz kluba mogla bi seokončati njegova duga i uspješna igračka karijera a također nije isključen ni povratak u Englesku, tačnije Leeds United.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!