NaslovnicaVijestiGerard Pique odlučio se vratiti nogometu u ulozi trenera

Gerard Pique odlučio se vratiti nogometu u ulozi trenera

Gerard Pique je donio odluku o povratku nogometu, ali ovaj put kao trener. Trenutno nije otkrio koji će tim trenirati, ali je najavio da će pojedinosti podijeliti krajem tjedna. “Ulazimo u novu godinu i nakon temeljitog razmišljanja, odlučio sam se vratiti nogometu. Nedostaje mi. No ovaj put neću biti igrač već trener. Detalje ću otkriti krajem tjedna”, napisao je Pique.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Pique se povukao iz nogometa u studenom 2022. godine nakon 14 godina kao igrač Barcelone, tijekom kojih je odigrao 616 utakmica. Legendarni branič katalonskog kluba započeo je svoju seniorsku karijeru u Manchester Unitedu, a proveo je jednu sezonu na posudbi u Real Zaragozi. Za španjolsku reprezentaciju odigrao je 102 utakmice te osvojio naslove svjetskog i europskog prvaka.

Dok se približavao kraju svoje nogometne karijere, Pique je usmjerio pažnju prema poslovanju i osnovao Kosmos Holding Group, preko koje investira u sport i medije. Poznat je po suradnji s Međunarodnom teniskom federacijom i redizajnu sustava natjecanja Davis Cupa. Također, vlasnik je španjolskog drugoligaša FC Andorre.

Prije dvije godine, Pique je započeo natjecanje pod nazivom Kings League ili Kraljevska liga, gdje se nogomet igra sedam na sedam. Ovo natjecanje su promovirale mnoge nogometne zvijezde, a suradnjom s najpopularnijim streamerima svijeta steklo je milijune pratitelja. Ipak, čini se da je Pique donekle zasićen takvim projektima te se odlučio vratiti nogometu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!