NaslovnicaVijestiGerard Pique poslao poruku Paulu Pogbi povodom mogućeg dolaska Francuska u Barcelonu!

Gerard Pique poslao poruku Paulu Pogbi povodom mogućeg dolaska Francuska u Barcelonu!

Zvijezda Barcelone i jedan od najboljih defanzivaca na svijetu Gerard Pique izjavio je kako bi bio presretan ukoliko bi klub uspio dovesti veznjaka Manchester Uniteda Paula Pogbu do kraja ovog ljetnog prelaznog roka.

Pique poslao poruku Paulu Pogbi

Iako je prelazni rok za klubove u Premier ligi završio prije dva tjedna, klubovi iz Španjolske imaju vremena do kraja mjeseca da dovedu nova pojačanja, a Barcelona se u posljednje vrijeme sve češće povezuje sa mogućim dovođenjem Pogbe.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Španjolski mediji pišu kako čelnici katalonskog giganta žele iskoristiti navodnu svađu i loš odnos 25-godišnjaka sa trenerom Joseom Mourinhom. I dok u Manchester Unitedu nemaju namjeru pustiti jednog od najboljih veznjaka na svijetu, Pique priznaje kako bi ga dočekao na Camp Nouu raširenih ruku.

On je u intervjuu za katalonske novine Sport rekao: “Ne znam kakav je odnos Paula Pogbe sa Joseom Mourinhom. Vidjet ćemo što će se dogoditi, ali bio bih jako sretan ukoliko bih ga vidio u Barcinom dresu”, te nastavio: “Pogba je jako dobar igrač, ali on je trenutno u Manchester Unitedu. Bili bismo sretni ukoliko bi stigao ovdje, ali ima ugovor sa Manchester Unitedom i ukoliko se neko nešto pita, to su oni.”

Pique, koji je napustio Old Trafford nedugo prije nego što je Pogba stigao u klub, u posljednjih sezona indirektno je učestvovao u dovođenju mnogih zvijezda na Camp Nou. To je isto uradio i sa Ousmaneom Dembeleom i Phillipeom Coutinhom. Naime, prije tačno godinu dana on je o njima dvojici rekao: “Mislim da mnogi igrači žele doći u Barcelonu, a Coutinho i Dembele pokazuju da je isti slučaj i sa njima dvojicom. Jedan je to pokazao zatraživši transfer, a drugi svojim postupcima u Dortmundu. To nagovještava kako su obojica uzbuđeni zbog mogućeg dolaska, žele doći ovdje.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!