NaslovnicaVijestiGerrard: De Jong je odlično pojačanje za LA Galaxy

Gerrard: De Jong je odlično pojačanje za LA Galaxy

De Jong je odlično pojačanje za LA Galaxy, izjavio je bivši igrač i legenda Liverpoola. Nizozemski internacionalac se na ljeto preselio u MLS iz AC Milana i bivši kapiten Liverpoola se raduje što će igrati zajedno sa 31-godišnjakom.

De Jong je odlično pojačanje za LA Galaxy

Steven Gerrard smatra da je novo pojačanje Nigel de Jong “velika akvizicija” za LA Galaxy, kako se bivši kapiten Liverpoola priprema za svoju drugu sezonu u MLS-u.

Gerrard, koji je završio 25-godišnju karijeru sa Redsima pridružio se Galaxyju prošle sezone, pokazao je svoje najbolje vještine, ali se borio da održi dosljednost za pet puta šampione MLS kupa 2015. godine.

35-godišnji bivši kapiten Liverpoola i Engleske je prošle sezone odigrao 15 utakmica u svim takmičenjima za LA Galaxy koji je elminiran u nokaut rundi MLS kupa.

Ali sa veznjakom De Jongom sada u timu, Gerrard smatra da će mu sada biti pružena prilika da bude više uključen u ofanzivne aktivnosti, nakon što je Juninho prešao u Tijuanu u Meksiko.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Juninho je fantastičan igrač, ali on je playmaker”, rekao je Gerrard novinarima.

“Volio je imati loptu u svojim nogama, volio je da dribla i imao je dobar pregled igre. On ima različite prednosti na igru Nigela.”

“Nigel je tipični broj četiri ili šest, on je agresivniji, zna presjeći igru protivnika, a može načiniti i veliku štetu protivničkim timovima u budućnosti.”

“Siguran sam da je to ono što je Bruce (menadžer LA Galaxyja) rekao Nigelu – a mi se nadamo da će ta veza između mene i njega proraditi, ali ćemo morati pričekati i vidjeti. On je sjajna akvizicija za klub. Imam puno povjerenje u njega.”

Galaxy svoju sezonu otvara utakmicom protiv DC Uniteda u nedelju.

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!