NaslovnicaVijestiGerrard imenovao pet najboljih klubova na svijetu

Gerrard imenovao pet najboljih klubova na svijetu

Gerrard imenovao pet najboljih klubova na svijetu. Steven Gerrard možda živi u SAD-u ovih dana, ali kao dio svoje uloge kao honorarnog učenjaka za BT sport, još uvijek prati sva događanja u europskom fudbalu.

Gerrard imenovao pet najboljih klubova

35-godišnjak je sniman dok je imenovao pet timova za koje on smatra da su najbolji na svijetu u ovom trenutku – a teško se raspravljati sa njegova četiri izbora.

Peti i konačni izbor Gerrarda je, međutim, bio iz srca, a ne iz glave, a to je Liverpool.

Gerrard je sniman govoreći za ESPN: “Dakle, mojih top pet timova u svijetu u ovom trenutku su: Barcelona, Atletico Madrid, Real Madrid, Bayern i Liverpool…”.

Steven George Gerrard rođen u Whistonu, Merseyside, Engleska, 30. maja 1980., engleski je nogometaš koji trenutačno nastupa za Los Angeles Galaxy.

Od malih nogu vezan uz klub s Anfielda, te je za razliku od nekih drugih Liverpoolovih legendi koji su navijali za Everton, oduvijek bio navijač Liverpoola, te je išao u katoličku školu Cardinal Heenan Catholic high school u West Derbyju.

Svoj prvi nastup zabilježio je kao zamjena u utakmici protiv Blackburn Roversa u novembar 1998. godine. Prvi nastup od prve minute zabilježio je protiv Celte iz Viga kada je pokazao iznimnu kvalitetu te nagovijestio veliku karijeru. U oktobru 2003. Gerard Houllier, tadašnji trener Liverpoola dodijelio mu je kapetansku traku koju od tada nosi.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Tijekom posljednjih godina nositelj igre svog kluba, te strijelac gotovo svih najvažnijih golova, od kojih je dovoljno napomenuti onaj protiv Milana u finalu lige prvaka, te onaj protiv West Hama u finalu FA kupa 2006. godine s više od 40 metara. U ljeto 2005.

Gerrard je bio na meti bogatog vlasnika Chelsea Romana Abramoviča, no ljubav prema voljenom klubu, i bogata Liverpoolova ponuda u posljednji trenutak su ga zadržali na Anfieldu.

Steven Gerrard je dobitnik mnogih priznatih nagrada od kojih su najistaknutije ona za najkorisnijeg igrača lige prvaka u sezoni 2004./05. i PFA za najboljeg igrača Premier lige u 2006. godini.

U januaru 2015. godine potpisao je ugovor na 18 mjeseci s američkim nogometnim klubom LA Galaxy. Nakon završetka sezone 2014./15. u FA Premier ligi novome klubu i suigračima pridružio se u srpnju iste godine.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Chelsea dovodi 17-godišnjeg Brazilca za 55 milijuna eura

0
Estevao Willian, nedavno proslavljeni 17-godišnjak koji briljira na desnom krilu u Palmeirasu, brzo je postao sinonim za novo brazilsko čudo od djeteta. Njegovo ime...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!