NaslovnicaVijestiGERRARD KUPUJE U PREMIER LIGI: Novi menadžer Rangersa dovodi dva napadača iz...

GERRARD KUPUJE U PREMIER LIGI: Novi menadžer Rangersa dovodi dva napadača iz Engleske

Steven Gerrard neće preuzeti Rangers službeno do 1. srpnja, ali novi menadžer škotskih divova još uvijek neumorno radi otkako je njegovo imenovanje potvrđeno ranije ovog mjeseca.

GERRARD KUPUJE

Liverpoolova legenda, koja je 4. svibnja potpisala četverogodišnju ugovor sa Rangersima, već ima na umu da pošalje ponude za dva igrača dok priprema svoju ekipu za 2018/19 sezonu.

Kanadski veznjak Scott Arfield postao je Gerardovo prvo pojačanje ranije ovog tjedna, nakon što je potpisao četverogodišnji ugovor nakon što je napustio Burnley, a vratar Škotske Allan McGregor se vratio u Ibrox nakon šest godina odsustva.

Gerrard, međutim, još nije završio.

Vrlo je svjestan potrebe za remontom trenutne momčadi ukoliko Rangers želi da stigne Celtica sljedeće sezone, Celtic koji je osvojio posljednjih sedam naslova u Škotskoj ligi.

Nakon toga, možemo očekivati još mnogo pojačanja i odlazaka prije sljedeće sezone.

I prema ekskluzivnim izvješćima u Daily Recordu, Gerrard je sada identificirao dva vrhunska igrača iz Premier lige kao nova pojačanja za tim sa Ibroxa.

Prvi igrač kojeg Gerrard želi jeste napadač Bournemoutha Jermain Defoe, koji u listopadu puni 36 godina, ali ipak zna kako postići golove.

Gerrard dobro poznaje Defoea iz svog vremena nakon što su zajedno igrali za Englesku i nada se da će ga uspjeti dovesti na posudbu, iako ima samo dvije godine u ugovoru sa timom sa Vitaly Stadiona.

Potpisivanje Defoea bi sigurno bila glavna vijest za Gerrarda, koji očigledno osjeća kako veteranski napadač neće imati poteškoća u postizanju golova u škotskoj ligi.

Bournemoutha je, međutim, uvjeren da će Defoe ostati sa njima, unatoč činjenici da je uspio postići samo četiri gola u 26 nastupa ove sezone.

Drugi napadač kojeg Gerrard planira potpisati na posudbu u narednih nekoliko tjedana je Liverpoolov Dominic Solanke.

20-godišnjak je imao tešku sezonu na Anfieldu, nakon što je odigrao 27 utakmica u kojima je postigao samo jedan gol. Gerrard se nada da će Liverpoolov menadžer Jurgen Klopp dopustiti engleskom internacionalcu da dođe na Ibrox kako bi nastavio svoj razvoj.

Izvor sa Marseysidea vjeruju da će Gerrardovi bliski odnosi sa Kloppom pojačati Rangersove šanse da se ovaj transfer dogodi.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!