NaslovnicaVijestiGerrard tvrdi da zna ko će biti menadžer Liverpoola

Gerrard tvrdi da zna ko će biti menadžer Liverpoola

Anthony Gerrard tvrdi da zna ko će biti naredni menadžer Liverpoola. Bivši igrač Cardiff City-a i rođak Steven Gerrarda, tvrdi da zna koga će Fenway Sports Grupa zaposliti kao svog narednog menadžera, nakon što je Brendan Rodgers dobio otkaz u nedelju.

Anthony Gerrard

29-godišnjak koji je slavno promašio penal protiv Liverpoola u 2012.godini u Liga kupu finalu, nagovijestio je ko je naredni trener Redsa, možda neće biti ni Jurgen Klopp, ni Carlo Ancelotti – dva trenera koja su snažno povezana sa mjestom trenera u Liverpoolu već nekoliko tjedana.

Gerrard nije otkrio svoj izvor – tako da ne možemo provjeriti da li je informacija pouzdana, ali njegovi tweetovi su dovoljni da igramo igru pogađanja sa fanovima Liverpoola na društvenim mrežama.

“Wow!! Za koga sam to upravo čuo da će dobiti posao u Liverpoolu,” Gerrard je tweetovao nakon što je otkrio da će biti razočaran ako to ne bude Jurgen Klopp.

Nastavio je: “Ne bi mi vjerovali ako vam kažem, to je tako daleko od lijeve strane terena!”

Nakon što je primio veliki broj pogađanja od strane navijača, Gerrard je dodao: “Ljudi pogađaju imena, ali niko još nije pogodio.”

“Samo dvije osobe od svih, su pogodili pravo ime.”

“Njegovi rekordi u Kazahstanskoj Super ligi govore sami za sebe! Ozbiljno, bio sam iznenađen u pozitivnom smislu. O tome ko je on stvarno.”

Pogled na najnovije kvote sugerira iznenađujuće ime, a to je Jurgen Klinsmann, sadašnji direktor SAD, koji je također vodio Njemačku i Bayern Munich.


Forum kladionica
[touchcarousel id=’1′]
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!