NaslovnicaVijestiGianluigi Buffon imenovao tri najbolja igrača sa kojima se suočio do sada...

Gianluigi Buffon imenovao tri najbolja igrača sa kojima se suočio do sada u svojoj karijeri

Čini se da Gianluigi Buffon još uvijek nije odlučio hoće li se oprostiti ili ne na kraju ove sezone. Legendarni vratar se približava svojoj 23 sezoni u najvišem nogometnom rangu u Parmi i Juventusu.

Gianluigi Buffon imenovao

Buffon je prethodno izjavio da će se povući, osim ako Juventus ne osvoji Ligu prvaka.

Naravno, Stara dama je izbačena iz konkurencije u četvrtfinalu, nakon što su primili gol iz penala u posljednjim sekundama protiv Real Madrida – nešto što je toliko ogorčilo BUffona da je on poslan na rano tuširanje zbog svojih prosvjeda.

No, samo zato što Juventus neće osvojiti Ligu prvaka, ne znači nužno da će Buffon da se povuče iz nogometa.

“Nemam što dodati. Razgovarat ćemo za nekoliko dana, nakon što sam se sastao sa predsjednikom Andreom Agnellijem,” rekao je Buffon kada su ga pitali o budućnosti.

Jedna stvar je sigurno, ovo je bila teška sezona za Buffona.

Juventusovo ispadanje iz Lige prvaka, zajedno sa neuspjehom Italije da se kvalificira na Svjetsko prvenstvo nakon što su poraženi u Švedskoj, ostavila je Buffona prilično devastiranim.

“Sigurno je bila emocionalno komplicirana godina, koja je neporeciva, jer je počela prerano da bi se imalo snage da se nosi sa svime što se dogodilo, na racionalan način”, rekao je Buffon.

“Čak i nedavno, probudio bi se svako jutro, pogledao u ogledalo, a zatim gledajući na svoje noge reći sebi: ili si najjači na svijetu ili najslabija, grozna osoba, jer stojim ovdje nakon svega što se dogodilo, a to nije nešto što svatko može podnijet.”

“Još uvijek nisam odgovorio na to pitanje. Još uvijek moram odgonetnuti jesma li jak ili slab. Vidjet ćemo.”

Ali kada 40-godišnjak napokon objesi svoje rukavice – bilo da je to ovog ljeta ili za narednih nekoliko godina – s ponosom se može osvrnuti na svoju karijeru.

Tko su najbolji igrači sa kojima se suočio jedan od najboljih na svijetu?

Pa, kada su mu postavili to pitanje, Buffon je odmah izmenovao tri igrača.

“Suočio sam se sa nekim velikim igračima, ne mogu se sjetiti svih osim, Messija, Cristiana i Ronalda, koji su sigurno najbolja tri igrača protiv kojih sam igrao tijekom svoje karijere”, odgovorio je Buffon.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!