NaslovnicaVijestiGodinu i pol nakon što je na njega potrošila bogatstvo, Barcelona ga...

Godinu i pol nakon što je na njega potrošila bogatstvo, Barcelona ga se želi riješiti

Nakon što je Ferran Torres prije godinu i pol prešao iz Manchester Cityja u Barcelonu za iznos od 55 milijuna eura, sada Barcelona traži način da ga se riješi.

Torres je za španjolske prvake odigrao ukupno 71 utakmicu, postigao 14 golova i upisao devet asistencija. Međutim, ako se fokusiramo samo na prošlu sezonu, može se zaključiti da je dao premalo. Zabilježio je samo četiri gola u 33 ligaške utakmice i sveukupno sedam golova u 45 odigranih utakmica.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Barcelona bi se željela riješiti igrača, prema izvještajima španjolskih medija, ali traži minimalnu cijenu od 40 milijuna eura. Za ovu svotu nema zainteresiranih, stoga je vjerojatno da će 23-godišnji igrač sljedeću sezonu provesti na posudbi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!