NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Liverpool na korak do dovođenja novog pojačanja

GOTOVO JE: Liverpool na korak do dovođenja novog pojačanja

Liverpool na korak do dovođenja novog pojačanja. Liverpool je sve dogovorio sa veznjakom Shakhtara iz Donetska, Alexom Teixeirom, prema pisanju izvještaja iz Engleske.

Liverpool na korak do dovođenja novog pojačanja

Redsi, koji su zabilježili pobjedu od 5-4 nad Norwichom jučer poslijepodne, su zaključili pregovore za potpisivanje 26-godišnjaka posljenju sedmicu prelaznog roka.

Klub sa Anfielda je poslao ponudu od 24 miliona funti za Brazilca koja je odbijena, ali su iznenadili sa ponudom od 38 miliona, vrijednost koja je bila tražena od strane kluba iz Ukrajine.

Međutim, prema izvještajima, Liverpool je napravio veliki korak u potpisivanju bivše zvijetde Vasco da Game.

[su_bet365_200_bonus_veliki][touchcarousel id='1'][/su_bet365_200_bonus_veliki]

Ukrajinski fudbaler Teixeira, koji je postigao 26 golova u 25 utakmica ove sezone, tvrdi da je sve dogovoreno sa Redsima.

Trener Liverpoola, Jurgen Klopp je rekao da očajnički želi dovesti Teixeiru, koji je prešao na Donbass Arenu u ljeto 2010. godine je rekao:

“Imamo novca, ali nismo Disneyland i da možete doći i reći uzmite što želite, imamo budžet i nemamo problema sa tim.”

“Imamo mnogo posla, klub se izgrađuje, ovo je dugoročni razvoj kluba. Znam da se mogu nositi sa pritiskom vrlo dobro. Sada imamo situaciju u kojoj mislimo ‘Šta će nam pomoći?'”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!