NaslovnicaVijestiGOTOVO JE! Neymar donio odluku o svojoj budućnosti!

GOTOVO JE! Neymar donio odluku o svojoj budućnosti!

Neymar definitvno ostaje vjeran PSG-u i ne prelazi u Barcelonu objavljeno je danas. Ovim su prekinute sve špekulacije oko njegovog odlaska iz PSG-a.

Brazilcu ugovor ističe na ljeto sljedeće godine, a novi ugovor bi trebao potpisati ovog vikenda. Prema novom ugovoru igrati će za PSG do 2026. godine i zarađivati 30 milijuna eura po sezoni (što je nešto manje od dosadašnje zarade) ali mu novi ugovor garantuje velika primanja još 5 godina.

Zadnje dvije godine pričalo se o njegovom mogućem povratku u Barcelonu za 222 milijuna eura! Njegov odlazak iz PSG-a bio je praktički gotova stvar, no Brazilac je ipak ostao.

Nakon izbacivanja Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka kazao da nema namjeru otići iz Francuske i da nema šanse da se vrati u Barcelonu.

“Uopće više nije tema hoću li produžiti ugovor s PSG-om! Očito je da se ovdje osjećam sjajno, kao kod kuće. Sretniji sam nego što sam bio” – izjavio je 29-godišnji Neymar.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!