NaslovnicaVijestiGOTOVO JE: Shakhtar dogovorio prodaju Teixeire

GOTOVO JE: Shakhtar dogovorio prodaju Teixeire

Shakhtar dogovorio prodaju Teixeire. Mircea Lucescu kaže da se ukrajinska ekipa složila da proda Brazilca, koji je bio meta Liverpoola cijeli januarski prijelazni rok. 26-godišnjka će biti veliko najnovije pojačanje za Aziju.

Shakhtar dogovorio prodaju Teixeirež

Shakhtar Donetsk je potvrdio da su se složili da prodaju Alexa Teixeiru u kinesku Super ligu, klub Jiangsu Suning za naknadu od 50 miliona eura.

Teixeira je bio povezan sa prelaskom u Liverpool i januarskom prijelaznom roku, ali Redsi nisu imali dovoljno volje da ispune cijenu ukrajinskog kluba.

26-godišnjak će sada kako stvari stoje pratiti Ramiresa, Jackson Martineza i Gervinha u Kinu ove zime.

“Mi smo dogovorili prodaju Alexa Teixeire u Kinu, ali ćemo morati sačekati malo da se završi ovaj dogovor zbog situacije Adriano,” rekao je trener Mircea Lucescu.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

Trener Liverpoola, Jurgen Klopp je ranije objasnio zašto se njegova momčad odlučila protiv potpisivanja Brazilca, koji je postigao već 22 gola ove sezone.

“Vrlo je važno da nam vjerujete,” rekao je nijemac novinarima.

“To je bila zajednička odluka. Rekli smo: ‘Ne možemo igrati ovu igru do kraja.’.”

“Napravili smo ponudu. Neću reći previše o tome, ali su bili realni, apsolutno sa premijom januarskog prijelaznog roka.

“Ovo je bio slučaj ‘ako ne želite, uredu je, ne želimo mijenjati situaciju, kako sada tako i za ubuduće’.”

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!