NaslovnicaVijestiGOTOVO JE! Zouma dogovorio transfer - napušta Chelsea, ali ostaje u Premier...

GOTOVO JE! Zouma dogovorio transfer – napušta Chelsea, ali ostaje u Premier ligi!

Čini se da je branič Chelseaja na izlaznim vratima Stamford Bridgea, bruje engleski mediji. Govori se o tome kako je West Ham dogovorio transfer naknadu od 30 milijuna funti sa Chelseajem za francuskog braniča.

Zouma dogovorio transfer

Kurt Zouma se pridružio Plavcima 2014. godine, nakon čega je neko vrijeme proveo i na posudbama u Stokeu i Evertonu. Nije bilo lako ući u sastav Chelseaja, ali nakon dolaska Franka Lamparda, pružena mu je prilika.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Thomas Tuchel je došao sa drugim planovima, gdje je igrao sa trojicom u obrani, što je smanjilo minutažu igrača, a sada Zouma osjeća da je pravo vrijeme da napusti Stamford Bridge.

Posljednjih dana činilo se da je Tottenham prednjačio u utrci za njegov potpis, ali West Ham ih je preduhitrio i sada su na putu da osiguraju usluge odličnog braniča.

Athletic je izvijestio da se David Moyes sprema za dovođenje Zoume, koji je odigrao osam utakmica za Francusku, ali ako smanji svoje zahtjeve od 125 tisuća funti tjedno. Nema sumnje da je 26-godišnjak dokazan na razini Premier lige unatoč tome što je za Chelsea odigrao samo 99 utakmica. Jedini nastup ove sezone bio mu je u Superkupu protiv Villarreala.

Zoumin odlazak bi trebao ubrzati Tuchelovo nastojanje da dovede Sevillinog braniča Julesa Koundea.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!