NaslovnicaVijestiGradi se nova Barcelona: Katalonci blizu dovođenja 'novog Messija'

Gradi se nova Barcelona: Katalonci blizu dovođenja ‘novog Messija’

Prema pisanju medija iz Španjolske, Barcelona je blizu dovođenja nevjerojatnog talenta kojeg su mediji već nazvali ‘novi Messi’.

Gradi se nova Barcelona

Kako piše nekoliko tamošnjih portala, Barcelona dovodi Yusufa Demira. Naime, radi se o 17-godišnjem Austrijancu, turskog porijekla koji trenutno igra za Rapid iz Beča.

Da je kvalitetan igrač svjedoči i činjenica da su za njega zainteresirani neki od najvećih klubova na svijetu kao što su Manchester City, United, Bayern i Borussia Dortmund. Međutim, čini se da se mladić, kojeg austrijska javnost zove ‘novi Messi’ svakako daje prednost odlasku u Španjolsku.

Iz Barcelone je potvrđeno da već duže vremena prate ovog igrača, međutim, još uvijek nema nikakvih konkretnih informacija o ponudi.

Rapid je voljan prodati svog mladog igrača, jer Demiru ugovor istječe 2022. godine, tako da ga žele unovčiti prije toga.

Demir je prošao sve uzraste u austrijskoj reprezentaciji, a stručnjaci ga opisuju kao vrlo korisnog igrača, s obzirom da se odlično snalazi u napadu i u veznom redu. Posjeduje sjajan pregled igre i kontrolu lopte, te je zaista precizan kada izvodi slobodne udarce.

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!