NaslovnicaVijestiGranit Xhaka: Moj dječački san je zaigrati u Premier ligi

Granit Xhaka: Moj dječački san je zaigrati u Premier ligi

Veznjak Borussije Monchengladbach Granit Xhaka izjavio je da je oduvijek sanjao da će zaigrati u Premier ligi. 23-godišnjak je jedan od najtraženijih talenata u Europi, i ne taji svoje želju da bi volio igrati u Engleskoj.

Moj dječački san je zaigrati u Premier ligi

U izjavi za Sky Sports Xhaka je rekao: “Mislim da svatko ima svoj san. Svako ima san iz djetinjstva, a moj dječački san je zaigrati u Premier ligi Da li će se ikada ostvariti, ostaje da vidimo. U ovom trenutku vam ne mogu reći koliko je realna ta opcija.”

Švicarski reprezentativac je u impresivnoj formi za Monchengladbach ove sezone, ima prosječan postotak točnih dodavanja čak 84%. Xhaka ima dugogodišnji ugovor sa Borussijom, ali klub bi bio spreman prodati ovog veznjaka ukoliko dođe odgovarajuća ponuda.

On je bio povezivan sa Manchester Cityjem i Liverpoolom, a zasigurno bi želio što prije zaigrati u jednoj od najboljih svjetskih liga. Kako prenosi njemački Bild, Xhaka je na meti Jurgena Kloppa, koji ga što prije želi dovesti na Anfield, a već je kontaktirao i njegovog agenta Andyja Grossa.

Međutim, Granit je trenutno fokusiran samo na Monchengladbach, koji se trenutno nalazi na sedmom mjestu u Bundesligi nakon 32 osvojena boda iz 21 odigrane utakmice, a sljedeću utakmicu igra protiv Köln a kod kuće.

[su_google_adsense]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!