NaslovnicaVijestiGrant: Da sam to rekao Abramoviču, poslao bi me u Sibir!

Grant: Da sam to rekao Abramoviču, poslao bi me u Sibir!

Bivši menadžer Chelseaja Avram Grant rekao je kako je Lampard napravio dobar posao na Stamford Bridgeu, te šaljivo uporedio ovogodišnji rezultat sa njegovim mandatom u klubu.

Bluesi su sezonu u Premier ligi završili na četvrtom mjestu, što im je obezbijedilo plasman u Ligu prvaka.

Ekipu Franka Lamparda još očekuje finala FA Kupa protiv Arsenala i duel sa Bayern Minhenom u osmini finala najelitnijeg europskog klupskog natjecanja.

“Sezona je bila dobra, pogotovo kada u obzir uzmemo kako je sve izgledalo na početku”, rekao je Grant.

“Kada je riječ o očekivanjima Romana Abramoviča, da sam mu ja rekao da je četvrto mjesto dobro za klub, poslao bi me u Sibir. Ali za Franka je ovo veliko dostignuće. Prvi put vodi tim u Premier ligi… Naravno, igrao je ovdje, ali te stvari ne možete da poredite. Stvorena je dobra baza za budućnost”.

Grant je predvodio Chelsea u sezoni 2007/08. Bluesi su tada bili drugi u Premier ligi. U istoj sezoni odveo je tim sa Stamford Bridgea do finala Lige prvaka, ali u Moskvi su poraženi od Manchester Uniteda nakon izvođenja penala (6:5), i to nakon što se John Terry okliznuo kod odlučujućeg jedanaesterca, koji im je mogao donijeti trofej.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!