NaslovnicaVijestiGreška suca poslala Marseille u finale! Da li je postalo jasno da...

Greška suca poslala Marseille u finale! Da li je postalo jasno da je VAR neophodan?!

Velika greška suca poslala je Marseille u finale Lige Europe u Lyonu, nakon drame protiv Salzburga u produžetku uzvratnog duela polufinala, u kojem je francuski tim golom u posljednjim minutima produžetka postigao gol koji ih vodi na okršaj sa Atleticom.

Atletico je pobjedom protiv Arsenala na Wanda Metropolitanu (1:0) postao prvi finalista, a još je uzbudljivije bilo u Austriji, gdje je unatoč porazu (2:1), pobjedom u prvom susretu (2:0), Olympique Marseille izborio finale Lige Europe.

Salzburg je zaprijetio u kada je Moanes Dabbur pucao s ruba kaznenog prostora, ali vratar Marseillea je bez problema obranio. Nakon toga, austrijski tim kontrolirao je igru, a Morgan Sanson imao je priliku, ali je pucao preko gola.

[su_no1forfootball]

Domaći tim imao je više loptu do kraja poluvremena, ali nije uspio napraviti ozbiljnu priliku, jer se Marseille uglavnom usredotočio na obranu.

Francuzi su zaigrali ofanzivnije u nastavku, u 46. minuti, Lukas Ocampos je pogodio gol, a Valere Germain je bio neprecizan tri minuta kasnije.

Te promašaje kaznio je Amadou Haidara, golom poslije solo prodora u 53. minutu. Salzburg je poslije toga nastavio sa napadima, a zaostatak od dva gola iz prve utakmice nadoknadio je u 65. minutu kada je Bouna Sarr postigao autogol u pokušaju da izbaci loptu.

>> Evo kako su navijači Arsenala reagirali na Twitteru nakon ispadanja od Atletica

Marseille je imao najbolje šansu u 73. minuti kada je Florian Thauvin pogodio prečku. Nakon toga, francuski tim pojačao je napade, ali nije stvorio ozbiljniju šansu, pa je utakmica otišla u produćetke.

U 92. minuti, Marseilleov André-Frank Zambo Anguissa pucao je s ruba kaznenog prostora, a nakon toga Valon Berisha i Dabbur su propustili prilike za domaće. Luiz Gustavo pucao je pored gola na kraju prvog produžetka.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Odlučujući gol za prolaz Marseillea postigao je Rolando u 116. minutu, poslije kornera koji je izveo Dimitri Payet. Domaći igrači su prosvjedovali pošto su smatrali da nije trebalo da bude dosuđen korner za Marseille, ali je sudac ostao pri odluci.

Snimak je pokazao kako je ruski sudac pogriješio, pošto se lopta zapravo odbila od igrača Marseillea, ali protesti domaćih igrača su bili uzaludni. Definitivno je jasno da je u vrhunskom nogometu neophodna VAR tehnologija, nakon velikih pogreški sudaca u elitnim natjecanjima u posljednje vrijeme.

Finale Lige Europe će se igrati 16. svibnja u Lyonu između Atletica iz Madrida i Olimpique Marseillea.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!