NaslovnicaVijestiGriezmann: Još uvijek nisam na nivou Ronalda i Messija

Griezmann: Još uvijek nisam na nivou Ronalda i Messija

Nogometaš Atletico Madrida Antoine Griezmann rekao je da još nije na istoj razini kao Lionel Messi ili Cristiano Ronaldo. Griezmann je prošle sezone postigao 32 gola za Atletico, s kojim je stigao do finala Lige prvaka, prije nego što je ovog ljeta osvojio Zlatnu kopačku na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

antoine-griezmann-haircut-2016_01

Francuski nogometaš je na šampionatu Europe postigao šest golova, a isto toliko je postigao od početka nove sezone. On, ipak, smatra da mora osvojiti više trofeja kako bi mogao da se mjeri sa zvijezdama Barcelone i Real Madrida.

“Moram napraviti još mnogo toga da bih bio ravnopravan s njima, počevši od osvajanja trofeja”, rekao je Grizman za L’Equipe.

Na pitanje da li sada protivnici više obraćaju pažnju na njega nego kada je 2014. godine stigao u Atletico, Griezmannje odgovorio: “Suci čak i više”.

“Ranije nisu znali tko sam, morali bi da pogledaju ime na dresu”, dodao je francuski nogometaš.

Antoine Griezmann je stigao u Atletico Madrid 2014. godine, a došao je iz Real Sociedada u kojem je proveo pet godina. Ukupna odšteta koju je Atletico platio Sociedadu iznosila je 30 milijuna eura. Griezmann je do sada za madridski tim nastupao 81 puta i postigao 50 golova. Za francusku reprezentaciju debitovao je 2014. godine, a 36 puta je branio nacionalne boje.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!