NaslovnicaVijestiGriezmann konačno pobijedio Ronalda i osvojio jednu nagradu

Griezmann konačno pobijedio Ronalda i osvojio jednu nagradu

Napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann konačno je pobijedio Ronalda i osvojio jednu nagradu ove godine. Mladi napadač je krunisan francuskim igračem godine od strane novina France Football.

Antoine Griezmann konačno pobijedio Ronalda

Griezmann iza sebe ima fantastičnu godinu u kojoj je briljirao, kako na klupskoj, tako i na reprezentativnoj razini. Pomogao je Atletico Madridu da stigne do finala Lige prvaka, a igrao je i ključnu ulogu na Europskom prvenstvu, gdje je Francuska poražena protiv Portugala u finalu.

25-godišnjak, koji je, kako pišu engleski mediji, glavna meta Manchester Uniteda, nastavio je sa dobrim igrama i početkom nove sezone, te je zasluženo osvojio nagradu za najboljeg francuskog igrača, te tako zamijenio veznjaka Paris Saint Germaina Blaisea Matuidija, koji je ovu nagradu osvojio prošle godine.

Odličan dribler i jedan od najubojitih igrača kada je u pitanju završnica, Griezmann je bez summnje jedan od najboljih napadača na svijetu u ovom trenutku, a još uvijek ima prostora za napredak.

On je kreirao 26 prilika u La Ligi ove sezone, i po tome je drugi u Atletico Madridu, odmah iza Kokea, te ima uspješnost šuta od sjajnih 62%.

Atletico Madrid ove sezone ima problema sa pronalaskom prave forme. Jorgandžije su osvojile tek 28 bodova iz 16 odigranih utakmica, te se nalaze na šestom mjestu i za vodećim gradskim rivalom zaostaju 11 bodova.

[su_bet365_1m_veliki]

[su_tipbet_7eur_no_deposit]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!