NaslovnicaVijestiGRIEZMANN KONTAKTIRAO ZVIJEZDU CHELSEAJA: Pozvao ga da dođe na Nou Camp!

GRIEZMANN KONTAKTIRAO ZVIJEZDU CHELSEAJA: Pozvao ga da dođe na Nou Camp!

Barcelonina zvijezda Antoine Griezmann kontaktirao je veznjaka Chelseaja N’Golo Kantea zbog potencijalnog transfera u divove iz La Lige.

GRIEZMANN KONTAKTIRAO

Zvijezda Plavaca je jedan od najboljih igrača na svijetu na svojoj poziciji i bez sumnje bi bio dobro pojačanje za bilo koji vrhunski klub, uključujući i Barcelonu.

Prema pisanu Don Balona, čin ise da Griezmann daje sve od sebe kako bi uvjerio Kantea da mu se pridruži na Nou Campu.

Bivši igrač Leicester Cityja mogao bi biti idealna zamjena za Sergija Busquetsa, čija forma je u posljednje vrijeme opala, ali navijači Chelseaja će bez sumnje da se nadaju da će njihov klub uraditi sve kako bi zadržao zvijezdu Francuske na Stamford Bridgeu.

Ekipa iz zapadnog Londona je prodala Eden Hazarda i Thibaut Courtoisa u Real Madrid u posljednje vrijeme, te bi bio veliki udarac kada bi izgubili i Kantea.

28-godišnjaka bi vjerojatno bilo vrlo teško zamijeniti u Chelseaju, a samo nekolicina drugih veznih igrača u svjetskom nogometu bi mogla ponuditi istu razinu rada kao što to nudi N’Golo Kante.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!