NaslovnicaVijestiGriezmann napušta Atletico da bi prešao u Barcu: Mišljenje Messija i društva...

Griezmann napušta Atletico da bi prešao u Barcu: Mišljenje Messija i društva o tom transferu je šokiralo Kataloniju!

Katalonski sportski list Sport otkriva nevjerojatnu priču, koja se tiče Antoine Griezmanna i njegovog potencijalnog transfera u Barcu, koji je sve dalje i dalje od realizacije.

Uvijek dobro informisani katalonski sportski dnevnik “Sport” tvrdi da ima pouzdane izvore iz svlaččionice Barce za koje tvrdi da se tamo dogodilo nešto što se nikada prije nije dogodilo u ovom klubu. Lionel Messi vodio je sastanak igrača nakon što je postalo jasno da je Antoine Griezmann godinu dana nakon što je obećao lojalnost Atleticu i nije želio potpisati za Barcelonu, promjenio svoje mišljenje. Na tom susretu nogometaši su došli do zaključka, koji je prema informacijama Sporta već poslan menadžmentu kluba.

Transfer glasine: Pogba podnio zahtijev za transfer, PSG kupuje u Chelseaju, De Gea napušta United bez odštete

Zaključak glasi: “Ne želimo Griezamanna.” Nećemo ga prihvatiti. Za nas je on persona non grata. Čini se da Messi i kolege ne odstupaju od toga, budući da je prošlogodišnje Griezmannovo ponašanje oko transfera, priopćavanje odluke kroz dokumentarni film i konačna košarica ponosu Katalonije bila neprihvatljiva.

“Ako bi ga prihvatili nakon svega, pokazali bi vrlo loš primjer za naš klub ali i za nas same”, jasno su stavili do znanja igrači vodstvu kluba i jasno su im poručili da trebaju tražiti pojačanja za ekipu negdje drugdje.

Kako je izgledala naslovnica Sporta možete vidjeti u nastavku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!