NaslovnicaVijestiGriezmann otkrio što Manchester United mora uraditi da bi ga natjerali da...

Griezmann otkrio što Manchester United mora uraditi da bi ga natjerali da odbije Barcelonu

Sezona transfera je u punom zamahu u ovom trenutku. Virgil van Dijk, Philippe Coutinho i Ross Barkley predstavljaju tri ogromna transfera koja su već završena u siječnju, a transferni rok je otvoren tek osam dana.

Griezmann otkrio

U narednim tjednima, sigurno će biti još mnogo velikih ponuda i transfera, sa igračima poput Alexis Sancheza, Henrikha Mkhitaryana i Antoine Griezmanna, koji su povezani sa velikim transferima.

Griezmannova budućnost već neko vrijeme visi u zraku, dok je francuski napadač gotovo sigurno napustio Atletico Madrid 2018. godine.

Da nije bilo te zabrane transfera za Diego Simeoneovu ekipu, bivši igrač Real Sociedada bi se već na ljeto pridružio Manchester Unitedu.

[su_bet365_100_bonus]

No, ostao je i potpisao novi ugovor u kojem stoji 89 milijuna funti otpusne klauzule.

Barcelona je također izrazila svoj interes sa napadača, s izvješćima koja tvrde da je Blaugrana blizu ostvarivanja još jedne ogromne akvizicije.

No, čini se da se Griezmann i dalje želi preseliti na Old Trafford i sada je izjavio nešto što poziva Mourinhovu ekipu da dođe po njega.

Prema The Sunu, Francuz je Unitedu dao jedan zahtjev koji će mu pomoći da odbije Barcelonu, platite mu 400.000 funti tjedno i doći će na Old Trafford.

Da, to je puno novaca, znamo. Očigledno je Griezmann vidio što se dešava sa transferima i novcem u drugim klubovima i sada traži dio te akcije.

Izvor sa Old Trafforda je izjavio: “Sve se značajno promijenilo od prvog pokušaja potpisivanja Griezmanna.”

“Paket koji smo nudili prošle godine, s kojim se složio, sada je manje od onoga što želi sljedećeg ljeta.”

[su_watch_live_football]

“Moglo bi to biti i previše novca za nas. Klub očajnički želi da ga dovede, ali to je zaista ogromna suma novca.”

“Njegovi ljudi traže različite zahtijeve koje bi klub mogao nerado dati.”

Je li on vrijedan tog novca? Teško je to reći. Griezmann do sada nije imao najbolju 2017/18 sezonu, gdje je postigao samo pet golova u 15 nastupa u La Ligi.

Za igrača njegove reputacije ta statistika jednostavno nije dovoljno dobra.

Plata navedena iznad jamči talenat kao što je Neymar, a ne napadač koji je usredotočen na jedan gol u svake tri utakmice.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!