NaslovnicaVijestiGriezmannov agent otkrio koja dva kluba su zainteresovana za Francuza

Griezmannov agent otkrio koja dva kluba su zainteresovana za Francuza

Agent Antoinea Griezmanna Eric Olhats potvrdio je da su za uslugue francuskog reprezentativca zainteresovani Manchester United, te Real Madrid.

Griezmannov agent otkrio koja dva kluba su zainteresovana za Francuza

Griezmann je imao sjajnu prošlu godinu, u kojoj je odveo svoj Atletico Madrid do finala Lige prvaka, kao i reprezentaciju Francuske do finala Europskog prvenstva.

Iako nije osvojio nijedan trofej, napadač Atletica je osvojio individualne nagrade kao što je Zlatna kopačka za najboljeg strijelca Europskog prvenstva, te je završiotreći u izboru za Zlatnu loptu, iza Cristiana Ronalda i Lionela Messija.

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho početkom godine je nagovijestio da je Griezmann glavna meta, te je za očekivati da će “Crveni vragovi” ovog ljeta poslati ponudu za 26-godišnjaka.

Njegov agent je konačno potvrdio da je u uz Manchester United za njegove usluge zainteresovan i gradski rival Real Madrid.

Olhats je za engleske medije rekao: “Manchester United nas je obavijestio o svom projektu, prvi su pokazali interes i poslali dobru, primamljivu ponudu.”

“Trenutno razmišljamo o najprikladnijoj opciji. Real Madrid i ostali klubovi su također pokazali interes. Međutim, tko god želi Griezmanna morat će platiti klauzulu vrijednu 100 miliona eura, koja je neizbježna.”

“Nije istina da Griezmann želi napustiti klub bez te klauzule, to je lažna informacija.”

Griezmann je postigao pobjednički gol protiv Espanyola u La Ligi ovog vikenda, i iako igra sjajnu sezonu u domaćem prvenstvu, njegove misli su zasigurno fokusirane na polufinalni susret Lige prvaka protiv Real Madrida sljedećeg mjeseca.

[su_liga_prvaka__nagradna_igra]

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!