NaslovnicaVijestiGROSSKREUTZ POSLAO PORUKU KLOPPU: On bi bio perfektno pojačanje za Liverpool u...

GROSSKREUTZ POSLAO PORUKU KLOPPU: On bi bio perfektno pojačanje za Liverpool u zimskom prelaznom roku!

Prema mišljenju bivšeg defanzivca Borussije Dortmund Kevina Grosskreutza, Mario Gotze bi trebao otići u Liverpool kod svog bivšeg trenera Jurgena Kloppa ove zime kako bi vratio karijeru na pravi put.

Gotze bi trebao otići u Liverpool

26-godišnji Gotzeu su mnogi predviđali sjajnu budućnost prije nekoliko godina, no od odlaska u Bayern Munchen uslijedile su brojne povrede, te nagli pad u karijeri.

[su_bet365_koeficijenti]

Ipak, njemački reprezentativac se vratio u Borussiju prije dvije godine, a nakon što je prošle sezone u žutom dresu odigrao ukupno 32 utakmice u svim takmičenjima, ove sezone je skupio tek dva nastupa, jedan u kupu, te još jedan u Ligi prvaka, dok u Bundesligi još uvijek nije nastupio.

Grosskreutz smatra kako bi veznjak trebao napustiti Westfalen stadion u zimskom prelaznom roku, te otići u Liverpool kod svog bivšeg trenera Jurgena Kloppa. On je u intervjuu za njemački Sky Sports rekao: “Trenutno mi je jako žao Marija Gotzea, jer se samo o njemu piše svakog dana. Možda bi bilo dobro za njega da ode u drugu državu gdje će imati više mira da pokuša vratiti karijeru na pravi put. Klopp ga poznaje jako dobro, uklopio bi se u Liverpool.”

Gotze je upravo pod vodstvom njemačkog stručnjaka debitovao u dresu Borussije Dortmund, ušavši u igru sa klupe protiv Mainza davne 2009. godine. Od tada je za Kloppa odigrao 116 utakmcia u svim takmičenjima, postigao 31 gol i podijelio 45 asistencija. Nakon što je stigao na Anfield 2015. godine, Klopp je stvorio jedan od najboljih timova na svijetu, a to pokazuje i forma ‘Redsa’ u novoj sezoni, u kojoj su vodeći u Premier ligi sa šest pobjeda u šest odigranih kola. Pored toga, slavili su i protiv Paris Saint-Germaina u prvom kolu grupne faze, te tako po prvi put u povijesti kluba pobijedili u prvih sedam utakmica u svim takmičenjima u sezoni.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!