NaslovnicaVijestiZVIJEZDA U NAJAVI: Gruzijci u reprezentaciji imaju bisera kojeg u svojoj ekipi...

ZVIJEZDA U NAJAVI: Gruzijci u reprezentaciji imaju bisera kojeg u svojoj ekipi žele Bayern i Barcelona!

Reprezentacija Gruzije u svojim redovima ima tek 19-godišnjeg nogometaša, za kojeg je prošle godine Bayern već nudio šest milijuna eura. Ovaj mladić trenutno igra u nevjerovatnoj formi, a prati ga i Barcelona.

Već godinu dana traje skautiranje od strane Barcelone, kada je u pitanju gruzijski nogometaš Giorgi Chakvetadze, piše Marca. Tek 19-godišnji gruzijski reprezentativac se razvija nevjerovatnom brzinom, a među mnogim klubovima koji prate njegov razvoj, pored pomenute Barcelone je također i njemački prvak Bayern.

MOURINHO DOVODI POJAČANJE OD 100 MILIJUNA FUNTI: Na Old Trafford stiže jedan od najvećih talenata na svijetu!

Da igra u odličnoj formi te da interes velikana nije slučajan, on je pokazao na utakmici Lige naroda između Gruzije i Kazahstana, na kojem je spomenuti nogometni igrač ponovno odlično odigrao i oduševio sve. U nacionalnom nogometnom dresu Chakvetazde je već postigao pet golova u samo šest odigranih utakmica!

Trenutačno igra za Gent, koji ga je 2017. godine, kao 17-godišnjaka platio 1,5 milijuna eura Dinamu iz Tbilisija. Bayern je još tada ponudio više od toga iznosa, ali mladić je u situaciji kada bi mnogi postupili drugačije, odabrao Gent.

Chakvetadze je ove sezone za Gent postigao četiri gola u 15 utakmica u Belgiji, te je ponovno privukao interes Bayerna.

Mediji u Belgiji također izvještavaju da Tottenham i Shakhtar Donetsk također prate ovog nogometaša, pred kojim je blistava karijera.

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!