NaslovnicaVijestiGUARDIOLA PRIZNAO: Jedan od najboljih mladih igrača u Europi ne želi doći...

GUARDIOLA PRIZNAO: Jedan od najboljih mladih igrača u Europi ne želi doći u Manchester City!

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola izjavio je kako smatra da se jedan od trenutno najboljih mladih igrača u Europi Jadon Sancho neće vratiti na Etihad u skorijoj budućnosti.

Sancho se neće vratiti u City

Sjajna forma 18-godišnjaka u dresu Borussije Dortmund ove sezone pokrenula je špekulacije o njegovom mogućem povratku u Manchester City, koji je napustio prošle godine u transferu vrijednom osam miliona eura.

[su_bet365_koeficijenti]

U intervjuu pred jučerašnju utakmicu protiv Burnleya, Pep Guardiola je negirao to, izjavivši kako nije siguran da će se Sancho u skorije vrijeme vratiti u redove prvaka Premier lige. Španjolski stručnjak je rekao: “Ne znam, u nogometu nikad ne recite nikad, ali ne znam što će se dogoditi. Mislim da kad je odlučio da ode odavdje, to je učinio jer ne želi biti ovdje. Ako nije želio biti ovdje, to znači da se ne planira ni vratiti ovdje, to je ono što mislim. Možda u budućnosti nekada, ali ne znam. Uradili smo s njim sve što smo mogli, ali odlučio je otići u Njemačku i želim mu sve najbolje.”

18-godišnji krilni igrač trenutno igra u nevjerovatnoj formi. U 11 nastupa ove sezone u svim takmičenjima postigao je dva gola, te podijelio čak osam asistencija, od čega njih šest u Bundesligi. Nedavno je i nagrađen za to i debijem za reprezentaciju Engleske na utakmici protiv Hrvatske u UEFA Ligi nacija prošlog petka.

Guardiola je priznao kako prati njegov razvoj, te ga je pohvalio zbog nevjerovatne forme u posljednje vrijeme. Rekao je: “Ide mu jako dobro. Sjajno je započeo svoju karijeru i nadam se da će postići ono što želi. To je dobar znak za Englesku što se mladi igrači razvijaju, jer oni su budućnost. Sretan sam zbog njegovih nastupa.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!