NaslovnicaVijestiGuardiola tvrdi da je ovaj igrač zaslužio nagradu umjesto Salaha

Guardiola tvrdi da je ovaj igrač zaslužio nagradu umjesto Salaha

Menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola nije zadovoljan što je nagrada za igrača sezone Premier lige završila u rukama napadača Mohameda Salaha iz Liverpoola.

Sjajni Egipćanin, najbolji strijelac PL s 31 golom, glasovima ostalih igrača dobio je veliko priznanje. Međutim, sa stavom većine igrača, Guardiola se nije slagao.

Zvijezda engleskog prvoligaša Liverpoola, Mohamed Salah, najbolji je igrač sezone 2017/18. u izboru Udruženja nogometnih igrača. Egipatski nogometaš je ove sezone zabio 31 gol, a konkurenti u izboru su mu bili Kevin De Bruyne, Leroy Sane, David Silva, Harry Kane i David de Gea.

[su_premierleague]

“Za mene je ovo velika čast, posebno jer su me izabrale kolege nogometaši. Jako sam sretan i ponosan”, kazao je primajući nagradu Salah.

Egipćanin je u Premierligi ove sezone zabio 31 gol, a u svim natjecanjima u kojima nastupa Liverpool 41 pogodak. Salah je sedmi igrač Liverpoola koji je dobio ovu nagradu.

>> Spor između Salaha i egipatskog saveza dobio svoj epilog: Zvijezda Liverpoola ostaje bez nastupa na SP-u?

>> Transfer glasine: Nogometaš Monaca odbio transfer u City, United želi dovesti talentovani ofanzivni duo, PSG nudi 50 miliona za Engleza

“Volio bih da je De Bruyne osvojio ovu nagradu, ovog ljeta će sjediti kod kuće kao prvak Engleske. To je moje mišljenje. Mišljenje nogometaša je očito drugačije “, rekao je Guardiola, a zatim objasnio sljedeće:

“Ako analiziramo svih deset mjeseci, ne postoji bolji igrač nego De Bruyne, u smislu kontinuiteta. Moguće je da su neki dečki bolji od njega po brojevima, ali nitko nije bio bolji od Kevina tijekom cijele sezone.”

[su_bonus]

Sjajan Belgijanac ove godine s osam golova i 15 asistencija predvodio je “Građane” do naslova prvaka, bio je u najužoj konkurenciji za prestižno priznanje, ali nogometaši Premier lige odlučili su drugačije.

Činjenica je da je De Bruyne imao odličnu sezonu, ali egipatski napadač je fenomenalnim partijama u drugom dijelu sezone, upisavši se u listu strijelaca u gotovo svakoj utakmici ipak odnio nagradu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!